Βαθμολογία

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση της ΕΠΣΛ με τους δημοσιογράφους

Συνάντηση με την ΕΠΣΝ Λάρισας είχαν την Παρασκευή το μεσημέρι (5/10) στα γραφεία της Ένωσης οι δημοσιογράφοι του ηλεκτρονικού τύπου που καλύπτουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού.

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα οι δημοσιογράφοι συζήτησαν με τους ανθρώπους της ΕΠΣΝ Λάρισας το πλαίσιο της συνεργασίας με στόχο την ανάδειξη και την καλύτερη δυνατή προβολή των πρωταθλημάτων.

Από πλευράς Ένωσης το λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης που ευχήθηκε στους δημοσιογράφους καλή ποδοσφαιρική χρονιά και τόνισε πως θέλει την καλή συνεργασία όπως υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια. Τόνισε δε πως όσο καλύτερη προβολή έχουν τα σωματεία τόσο θα ανεβαίνει και το επίπεδο των πρωταθλημάτων. Ανέφερε πως οι πόρτες της Ένωσης είναι πάντα ανοιχτές για τους δημοσιογράφους και ζήτησε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή συνεργασία με όλα τα ΜΜΕ.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε πως η Ένωση παρέδωσε στους δημοσιογράφους και κάρτες ελεύθερης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους ώστε να εξασκούν το επάγγελμά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην συζήτηση ήταν και ο κ. Δημήτρης Καρκατσέλας (πρόεδρος επιτροπής πρωταθλημάτων υποδομής), ο κ. Παντελής Τσακίρης (σύμβουλος και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής), ο κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιάννης (πρόεδρος πειθαρχικής επιτροπής) καθώς και ο υπάλληλος της Ένωσης κ. Αχιλλέας Σταυρίδης.

Από πλευράς δημοσιογράφων ήταν ο κ. Χρήστος Γκατζούλης (ιδιοκτήτης του athleticlarissa) και ο κ. Δημήτρης Πετρωτός (ιδιοκτήτης του arenalarissa).

*Το athleticlarissa θέλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Ένωσης για την άψογη συνεργασία και εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους!