Βαθμολογία

«Στόχος να ξεκινήσουμε όσο πιο γρήγορα»

Για την έναρξη του πρωταθλήματος μίλησε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ο πρόεδρος της Football League, παραχώρησε δηλώσεις στον «Fair Play FM 96,1», τονίζοντας ότι επιδιώκεται να εξασφαλιστεί από τα τηλεοπτικά το μεγαλύτερο δυνατό ποσό για την κατηγορία, ενώ γνωστοποίησε ότι άμεσα θα υπάρξει άλλο ένα ραντεβού με το Γιώργο Βασιλειάδη, ώστε να βρεθούν κι άλλες πηγές εσόδων. Όσο για την έναρξη του πρωταθλήματος; «Στόχος είναι να ξεκινήσει όσο πιο γρήγορα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Έγιναν οι επαφές με την ΕΡΤ και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Γίνονται κάποιες συζητήσεις, ώστε να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσό που μπορούμε και να γίνει το πρωτάθλημα πιο αξιόπιστο.

Τις ομάδες από 18 τις κάναμε 16 και μπήκαμε στη διαδικασία της αναδιάρθρωσης. Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική απ’ όλους μας και να έχουμε τις ομάδες μας σε ένα καλό επίπεδο. Πιστεύω ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουν λυθεί όλα τα οικονομικά ζητήματα, όπως επίσης θα πραγματοποιηθεί μία συνάντηση με τον υφυπουργό, προκειμένου να μας βοηθήσει και για άλλες πηγές εσόδων.

Ο στόχος είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Θα είναι καλό και για τον Έλληνα φίλαθλο, αλλά και για τις ομάδες, οι οποίες έχουν ξεκινήσει εδώ και τρεις μήνες την προετοιμασία τους κι έχουν αρχίσει και κουράζονται».