Βαθμολογία

Μπάχα: «Πήραμε το μάθημά μας»

Ο ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός στη Λευκορωσία, επικρατώντας με 1-4 της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αλεξέι Μπάχα παραδέχθηκε την ανωτερότητα του «Δικεφάλου του Βορρά», σημειώνοντας πως η ομάδα του πλήρωσε τα πολλά λάθη της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των πρωταθλητών Λευκορωσίας: «Αρχίσαμε πολύ άσχημα τον αγώνα δώσαμε χώρο στον ΠΑΟΚ και μας πλήγωσε. Ο ΠΑΟΚ ήταν μια εξαιρετική ομάδα. Πήραμε το μάθημά μας. Κάθε ήττα, κάθε βαρύ αποτέλεσμα μπορεί κάτι να σου αφήσει ως κέρδος. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σύνολο υψηλού επιπέδου».

Για το παιχνίδι: «Ίσως σεβαστήκαμε τον ΠΑΟΚ, περισσότερο από όσο έπρεπε. Κάναμε πολλά λάθη και συνήθως δεν κάνουμε τόσα στο πρωτάθλημα. Σήμερα τα πληρώσαμε, κόντρα σε μία καλή ομάδα. Μετά το γκολ προσπαθήσαμε να ανέβουμε, αλλά δεν μπορέσαμε να το καταφέρουμε».

Για την απουσία του Φιλίποβιτς: «Ο Φιλίποβιτς μας έλειψε πολύ, αν τον είχαμε, θα παίζαμε πολύ διαφορετικά. Ο Πολιακόφ, δεν θα έλεγα ότι φταίει αυτός. Όλη η ομάδα είναι ένα σύνολο και φταίω κι εγώ που παίρνω τις αποφάσεις. Μπορείτε να πείτε ότι φταίω εγώ».

Για το εκπληκτικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ: «Έχει περάσει μισή ώρα περίπου, αλλά δεν έχω εξήγηση. Περιμέναμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει με επιθετικό προσανατολισμό, γιατί ήθελε τη νίκη, όντας στους 0 βαθμούς, αλλά δεν έχω εξήγηση για το ξεκίνημα».

Για τον Ζαμπά: «Δεν είναι μόνο ο Ζαμπά η αιτία. Όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ έπαιξε συνολικά. Μεγάλο ρόλο έπαιξαν τα λάθη μας, νομίζω, όχι ο Ζαμπά».

Για την εικόνα των παικτών του: «Έπαιξαν όποιοι ήταν καλύτεροι και σήμερα».

Για το αν επηρέασε την ομάδα του η νίκη επί της Ντιναμό Μινσκ πριν από μερικές ημέρες: "«Ίσως η νίκη στο ματς με την Ντιναμό Μινσκ μας επηρέασε. Νικήσαμε στο ντέρμπι και σήμερα φάνηκε ότι μας επηρέασε, αλλά νομίζω ότι αυτό που έφταιξε κυρίως, ήταν τα λάθη μας».