Βαθμολογία

Μαρτίνς: «Λάθη σε τέτοια ματς τα πληρώνεις ακριβά...»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο Σαν Σίρο επί 70 λεπτά δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού πρόσθεσε επίσης, ότι η αναγκαστική αλλαγή του Τοροσίδη χάλασε τον ρυθμό των «ερυθρόλευκων», ενώ συμπλήρωσε πως τα λάθη σε τέτοια ματς τα πληρώνεις ακριβά. Παράλληλα, ανέφερε πως η ομάδα του είναι λυπημένη από το τελικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου:

Για την εικόνα της ομάδας του και την ήττα από τη Μίλαν: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο όμως πιστεύαμε πως μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς για 70 λεπτά με ποιότητα με έλεγχο του αγώνα. Ένα ώριμο ματς, ήμασταν συγκεντρωμένοι, όλα αυτά μέχρι την ώρα που δεχθήκαμε, όπως δεχθήκαμε, το πρώτο γκολ.

Χάσαμε τον έλεγχο μετά την αλλαγή του Τοροσίδη που δεν ήταν προγραμματισμένη να γίνει, όμως ο τραυματισμός του στο δεξί πόδι μας ανάγκασε να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Σε τέτοια ματς πληρώνεις ακριβά τα λάθη και την εικόνα που είχαμε εμείς μετά το 70΄. Όταν δεχόμαστε γκολ πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι, να ξέρουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Δεν ήμασταν η ομάδα που έπρεπε, η ομάδα που ήμασταν για 70 λεπτά. Μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα αλλά αυτό όπως αποδείχθηκε ήταν πολύ δύσκολο. Είμαστε λυπημένοι, είναι κρίμα το πρώτο πρόσωπο που είχαμε για 70 λεπτά να αλλάζει έτσι, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα που είχαμε και θέλαμε».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος είναι φανταστικός. Θα πρέπει και εμείς να απαντάμε με νίκες. Να είμαστε πιο επιθετικοί, πιο σταθεροί, πιο ισορροπημένοι. Δεν ήμασταν Ολυμπιακός μετά το 70΄και αυτό μας στοίχισε. Να αλλάξουμε νοοτροπία και ψυχολογία και να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και αυτό πρέπει να αλλάξει γρήγορα».