Βαθμολογία

Δώνης: «Έχουμε ενώσει ομάδα και κόσμο»

Σε δηλώσεις εν όψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με την Αστέρα Τρίπολης, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, παραχώρησε την Πέμπτη (4/10) ο Γιώργος Δώνης.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως η ομάδα του θα επιχειρήσει να συνεχίσει να βρίσκεται στο μονοπάτι των επιτυχιών, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο του συλλόγου που βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας του.

Παράλληλα, όμως, δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει στους οπαδούς των «πρασίνων» πως αυτό πρέπει να συνεχίσει να συμβαίνει με κόσμιο τρόπο, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος τιμωρίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του «τριφυλλιού» στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Όταν αντιπροσωπεύεις μια μεγάλη ομάδα είναι σημαντικό να είναι ο κόσμος στο πλευρό σου. Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι, και με τα καλά αποτελέσματα και με αυτό που αποπνέει η ομάδα προς τα έξω δηλαδή την υγεία, την προσπάθεια και τον επαγγελματισμό, καταφέραμε κάτι πολύ σπουδαίο: να είναι όλη η ομάδα ενωμένη και ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας.

Όλοι περιμένουμε ότι θα είναι πολύ μεγάλη η στήριξη του κόσμου και στην Τρίπολη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα. Νιώθουμε στην καθημερινότητα μας αυτή τη συμπαράσταση, αλλά θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στον κόσμο, επειδή είμαστε σε μια πολύ δύσκολη φάση και υπήρξαν αρκετά προβλήματα στο παρελθόν, θα πρέπει αυτή η συμπαράσταση να γίνει με κόσμιο τρόπο και να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε οτιδήποτε θα κάνει κακό στην ομάδα, με τον κίνδυνο που υπάρχει να τιμωρηθούμε».