Βαθμολογία

Να βασιστεί στα δικά του παιδιά θέλει ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (PICS@VIDEO)

Αρκετές αλλαγές αλλά περίσσιο πάθος δείχνει για άλλη μία χρονιά η διοίκηση του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης που ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στου πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ που θα μετέχει.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ότι δεν κατάφερε την περσινή χρονιά ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης, δείχνει αποφασισμένος να το πετύχει τη φετινή. Η διοίκηση παραμένει η ίδια με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Μουκάνη και προπονητή που ήταν από το μέσο της περασμένης σεζόν τον κ. Γιάννη Κυρμιτζόγλου.

Η προσπάθεια ξεκίνησε από την περασμένη χρονιά όσον αφορά τις ακαδημίες και φέτος συνεχίζεται με βάση του να δίνεται περισσότερη βαρύτητα στο τομέα αυτό απ’ όπου και θα προέρχονται και οι εσωτερικές αλλαγές όσον αφορά το ρόστερ, αφού κρατήθηκε βασικός κορμός, όμως ανέβηκαν και τουλάχιστον 2-3 παίκτες από την ακαδημία για να μετέχουν στην ομάδα.

Η προετοιμασία της ομάδας έγινε σε γερές βάσεις, γιατί θέλουν πραγματικά να ξεχωρίσει η ομάδα και να είναι ψηλά στη βαθμολογία. Ακολουθούν δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές στην κάμερα του athleticlarissa.

Γιώργος Μουκάνης (πρόεδρος)

">http://

Γιάννης Κυρμιτζόγλου (προπονητής)

">http://

Γεράσιμος Κίτσας (ποδοσφαιριστής)

">http://

Κωνσταντίνος Ελιζόπουλος (ποδοσφαιριστής)

">http://