Βαθμολογία

Ας είναι μια χρονιά αλλιώτικη από τις προηγούμενες…

Η διεύθυνση του athleticlarissa με ιδιοκτήτη τον Χρήστο Γκατζούλη, εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του νομού μας. Το προσεχές Σαββατοκύριακο ξεκινάει και το μικρότερο πρωτάθλημα της ΕΠΣΛ, η Β’ κατηγορία και κάπως έτσι θα έχουμε πλήρη δράση από όλα τα σωματεία.

Ευχές στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και φυσικά στους παράγοντες για καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες. Ας είναι φέτος μία χρονιά που θα ανεβεί και άλλο το επίπεδο του τοπικού μας ποδοσφαίρου και ας δείξουμε σε όλη την Ελλάδα πως το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο του νομού Λάρισας είναι στα καλύτερά του! Είναι δεδομένο πως μπορούμε όλοι μαζί να απογειώσουμε τον ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη Θεσσαλική πρωτεύουσα που παραδοσιακά έχει αναδείξει μεγάλα ταλέντα.

Το athleticlarissa με τις δυνάμεις που διαθέτει θα προσπαθήσει για άλλη μία χρονιά να βρεθεί κοντά στα σωματεία, να προβάλει τις προσπάθειές τους και να αναδείξει νέους ποδοσφαιριστές, αυριανούς επαγγελματίες. Με σύνεση και συλλογική προσπάθεια όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια θα επιδιώξουμε να προβάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται τις ομάδες της Λάρισας και να είμαστε κοντά στη προσπάθειά τους. Ευχές για καλή χρονιά με υγεία και στους διαιτητές του νομού μας, στους γιατρούς και στους παρατηρητές που κάθε Σαββατοκύριακο μετέχουν σε αυτή τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή. Να ευχηθούμε και υγεία στους ανθρώπους που μετέχουν στο Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, με επικεφαλή τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη και φυσικά το υπαλληλικό προσωπικό.

Τις θερμότερες ευχές φυσικά και στους χιλιάδες αναγνώστες μας που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και στους χορηγούς μας που στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε…

Εκ της διευθύνσεως
Χρήστος Γκατζούλης (Ιδιοκτήτης)
Βάσω Γκατζούλη (Υπεύθυνη διαφημίσεων και δημοσίων σχέσεων)
Αντώνης Ρηγανάκος (Δημοσιογράφος)
Δημήτρης Διαμαντής (Τεχνικός Υποστήριξης του athleticlarissa)