Βαθμολογία

Κατέρρευσε στο «Σαν Σίρο» ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί στο «Σαν Σίρο», κράτησε για 70 λεπτά το υπέρ του σκορ, ωστόσο στη συνέχεια κατέρρευσε και, δεχόμενος τρία γκολ σε εννέα λεπτά, γνώρισε την ήττα με 3-1 σκορ από τη Μίλαν, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Οι Πειραιώτες μέχρι να δεχτούν το γκολ της ισοφάρισης στάθηκαν αξιοπρεπώς στο «άντρο» των «ροσονέρι», προβληματίζοντας αρκετά τους Ιταλούς, ωστόσο στη συνέχεια υπέστη μπλακ-άουτ, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Γκατούζο να κάνουν την ανατροπή, πιο εύκολα απ'ότι και οι ίδιοι περιμεναν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος στο παιχνίδι με τους «ροσονέρι» παρέταξε τους Πειραιώτες με εντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, είδε την ομάδα του να προηγείται μόλις στο 14ο λεπτό με κεφαλιά του Γκερέρο, ωστόσο ακολούθησαν τα δύο γκολ του Κουτρόνε (70', 79') και το τέρμα του Ιγκουαΐν (77'), τα οποία ανέτρεψαν πλήρως το σκηνικό του ματς.

Μίλαν: Ρέινα, Καλάμπρια, Ζαπάτα, Ροντρίγκες, Μπακαγιόκο, Μπίλια, Μποναβεντούρα (55' Τσαλχάνογλου), Σούσο, Καστιγιέχο (55' Κουτρόνε), Ιγκουαΐν.

Ολυμπιακός: Σα, Κούτρης, Σισέ-Μιράντα, Τοροσίδης (78' Mεριά), Γκιγέρμε-Νάτχο, Τουρέ (82' Φορτούνης), Ναουέλ (70' Ποντένσε), Φετφατζίδης, Γκερέρο.