Βαθμολογία

Παραλειπόμενα από τη Νέα Σμύρνη

Διαβάστε μικρά-μικρά και όσα κατέγραψε το ...μάτι του athleticlarissa από την χθεσινή (3/10) αναμέτρηση της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου.

- Όρκος νίκης από τους παίκτες του Πανιώνιου πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Το τελικό αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

- Καλός καιρός στη πρωτεύουσα, ιδανικός για μπάλα. Τα σύννεφα υπήρχαν στον αττικό ουρανό, ενώ φυσούσε ελαφρύ αεράκι.

- Με κοστούμι ο τεχνικός της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα, με κοντομάνικο ο τεχνικός του Πανιωνίου Ζοζέ Ανιγκό.

- Δεν ξεπέρασε τα 1000 άτομα ο κόσμος στο γήπεδο παρότι το παιχνίδι ήταν σε ιδανική ώρα, ενώ και η αγορά στην Αθήνα είναι κλειστή την Τετάρτη.

- Πολλά τα συνθήματα από τους οπαδούς του Πανιωνίου τόσο για την ομάδα του, ενώ υπήρχαν και υβριστικά συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.

- Ο τελευταίος βρέθηκε στο γήπεδο, όπως κάνει πάντα όταν η ΑΕΛ παίζει στην Αθήνα και παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί με τον Νίκο Ζαμάνη του Πανιωνίου. Ο κ. Κούγιας μιλούσε και στο τηλέφωνο του, ενώ στο ημίχρονο είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον ανταποκριτή του site στην Αθήνα, Αντώνη Ρηγανάκο. Παρών στο γήπεδο και οι Ζήσης Ντελόπουλος, Σωτήρης Μάρκου.

- Τραυματίας αποχώρησε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο αρχηγός της ΑΕΛ Βαγγέλης Μόρας ο οποίος υπέστη θλάση σε μονομαχία του με τον Γιάγια Μπανανά.

- Αποθέωσαν την ομάδα τους οι φίλαθλοι του Πανιωνίου μετά την λήξη της αναμέτρησης, ενώ τα περισσότερα μπράβο πήραν οι Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας που ήταν και οι σκόρερ σε δύο ομολογουμένως ωραία τέρματα.

- Τρίτη σερί πρεμιέρα της ΑΕΛ στο κύπελλο Ελλάδος όπου ηττάται με 2-0. Την σεζόν 2016-2017 είχε ηττηθεί στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, πέρσι από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και φέτος από τον Πανιώνιο. Πρόπερσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια, πέρσι προκρίθηκε, να δούμε φέτος.

- Σκασμένοι ήταν μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη μικτή ζώνη οι Λεοζίνιο, Γκόλιας με τον τελευταίο να είναι ο πρωταγωνιστής στο δοκάρι της ΑΕΛ για το 1-1.

- Ευγενέστατος ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ, Μίλος Ντέλετιτς ο οποίος έκανε δηλώσεις στο athleticlarissa.gr, ενώ γενικά σε κερδίζει με την ευγένεια του.

- Ολιγόλεπτη συνομιλία με τους κ. Σωτήρη Μάρκου και Μπάμπη Παναγούλη είχε ο ανταποκριτής του athleticlarissa.gr Aντώνης Ρηγανάκος μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

- Στις 15:55 έφτασε στο γήπεδο η αποστολή της ΑΕΛ, ενώ οι «βυσσινί» αποχώρησαν από το γήπεδο λίγο μετά τις 20:00 για την επιστροφή στη πόλη της Λάρισας.

- Ένα αστείο στιγμιότυπο έλαβε χώρα όταν έφτασε στην αίθουσα τύπου ο βοηθός του Ζοζέ Ανιγκό, Μπερνάρντ Ροντρίγκεζ ο οποίος ζήτησε από τους εκπροσώπους του Τύπου να υποβάλλουν ερωτήσεις. Προς στιγμήν όλοι παγώσαμε για να πει ο κ. Ροντρίγκεζ «nothing;» με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της αθηναϊκής ομάδας κ. Μπιτσικόκο να λέει χαμογελώντας «ευχαριστούμε...», προκαλώντας το γέλιο στους παρευρισκόμενους. Αρκετά ευδιάθετος ο κ. Ροντρίγκεζ φεύγοντας είχε χειραψία με τον εκπρόσωπο του site Αντώνη Ρηγανάκο.

- Πολύ ωραία η αίθουσα τύπου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με φωτογραφίες από τα τρία τρόπαια της ομάδας και αρκετές φωτογραφίες από μεγάλες επιτυχίες των «κυανέρυθρων».

- Ακριβώς δίπλα από το γήπεδο η μπουτίκ της ομάδας, αλλά και το cafe το οποίο γεμίζει σε όλα τα μεγάλα ματς από ότι μας είπανε. Φυσικά γεμάτο είναι στα παιχνίδια του Ιστορικού.

- Αναψυκτικά υπήρχαν για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην αίθουσα τύπου. Η διοίκηση του athleticlarissa.gr και προσωπικά ο κ. Ρηγανάκος ευχαριστούν την ΠΑΕ Πανιώνιος για την άψογη φιλοξενία στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ