Βαθμολογία

Με Πασχαλάκη και Τσιμίκα η Εθνική

Γνωστές έγιναν σήμερα (4/10) από τον Μίκαελ Σκίμπε οι κλήσεις της Εθνικής ομάδας ενόψει των αγώνων με Ουγγαρία και Φινλανδία για τα προκριματικά του Nations League.

Νέα πρόσωπα στις κλήσεις του Γερμανού τεχνικού αποτελούν οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Κώστας Τσιμίκας με τους δύο ποδοσφαιριστές να επιβραβεύονται για τις εμφανίσεις τους με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

Επίσης επιστροφή στην εθνική ομάδα για τον Νίκο Καρέλη, ενώ εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Γιαννιώτης, Λυκογιάννης, όπως και οι Σταφυλίδης, Ρέτσος που είναι τραυματίες και δεν μπορούν να αγωνιστούν.

Η συγκέντρωση των διεθνών είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 17:30 (ανοιχτή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ).

Θυμίζουμε ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 θα υποδεχτεί την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ την Ουγγαρία, ενώ στις 15 του ίδιου μήνα θα κοντραριστεί με την Φινλανδία στο Τάμπερε.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι:

Τερματοφύλακες: Ορέστης Καρνέζης, Βασίλης Μπάρκας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Αμυντικοί: Βασίλης Τοροσίδης, Μιχάλης Μπακάκης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλά, Γιώργος Τζαβέλλας, Μάριος Οικονόμου, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας

Μέσοι: Κάρλος Ζέκα, Αλέξανδρος Τζιόλης, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Τάσος Μπακασέτας, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Επιθετικοί: Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Ευθύμης Κουλούρης