Βαθμολογία

Δύσκολο παιχνίδι για Ολυμπιακό, για νίκη ο ΠΑΟΚ

Ημέρα Europa League η σημερινή (4/10) εκεί που το ενδιαφέρον εστιάζεται στους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ με τις ομάδες μας να αγωνίζονται εκτός έδρας.

Οι Πειραιώτες αγωνίζονται στο Μιλάνο απέναντι στη Μίλαν σε ένα ομολογουμένως πολύ δύσκολο παιχνίδι, ενώ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπάτε Μπορίσοφ σε ένα παιχνίδι που θέλει μόνο τη νίκη.

ΜΙΛΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην πόλη της μόδας το πανέμορφο Μιλάνο αγωνίζεται ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μίλαν για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 19:55 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 2.

Εκεί που ο Ολυμπιακός έδωσε το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι πριν από 59 χρόνια, οι Πειραιώτες θέλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων κόντρα σε έναν αντίπαλο το ρόστερ του οποίου αγγίζει τα 475 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια οι Μιλανέζοι είναι σε κρίση και ο τεχνικός Τζενάρο Γκατούζο είναι με την πλάτη στο τοίχο και αν υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα η θέση του θα γίνει επισφαλής.

Αυτό ουδόλως απασχολεί τον Πέδρο Μάρτινς που θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει τον Σα κάτω από τα δοκάρια, με τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Κούτρη στο αριστερό, ενώ οι Μεριά, Σισέ θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Γκιγιέρμε, Νάτχο θα αγωνιστούν στον άξονα του κέντρου, ενώ ο Τουρέ θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος. Φετφατζίδης και Ναουέλ θα είναι στα πλάγια της επίθεσης και ο Γκερέρο στη κορυφή.

Από την άλλη οι Ιταλοί αναμένεται να ξεκινήσουν το παιχνίδι με τους Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπίγκλια, Κέσιε, Μποναβεντούρα, Σούσο, Τσαλχάνογλου και Ιγκουαΐν.

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΠΑΟΚ

Έναν πολύ κρίσιμο αγώνα για την ευρωπαϊκή του συνέχεια δίνει ο ΠΑΟΚ ο οποίος αντιμετωπίζει στο Μινσκ την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στις 22:00 με μετάδοση από το Cosmote Sport 3.

Ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα καθώς οι Λευκορώσοι θα τιμήσουν τη μνήμη του προέδρου τους, Ανατόλι Κάπσκι, ο οποίος στις 22 Σεπτεμβρίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, ενώ ζήτησαν και ειδική άδεια από την UEFA να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια κόντρα στο Δικέφαλο. Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς θέλουν και εκείνοι τη νίκη για να την αφιερώσουν στα έξι παιδιά που έχασαν πριν από 19 χρόνια τη ζωή τους, στα Τέμπη επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη από Αθήνα μετά από ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Καθαρά αγωνιστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λουτσέσκου ο οποίος θα προχωρήσει σε περιορισμένο ροτέισον με τον Πασχαλάκη να είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μάτος να στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Τόσκα στο αριστερό, ενώ Βαρέλα, Κρέσπο θα είναι το δίδυμο στα στόπερ. Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μαουρίτσιο, Κάνιας, με τους Ζαμπά, Λημνιό στα πλάγια, ενώ ρόλο επιτελικού χαφ θα έχει ο Πέλκας. Τέλος στη κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Πρίγιοβιτς.

Από την άλλη ο Αλεξέι Μπάχα αναμένεται να ξεκινήσει τους: Σερμπίτσκιβ, Ρίος, Πολιάκοφ, Φιλιπένκο, Βολόντκο, Μπάγκα, Γιαμπλόνσκιβ, Ντράγκουν, Ιβανίτς, Στάσεβιτς και Σίγκνεβιτς.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

19:55 Μίλαν - Ολυμπιακός: Cosmote Sport 2

22:00 ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - ΠΑΟΚ: Cosmote Sport 3