Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Με ίδια εικόνα την Κυριακή θα νικήσουμε»

Πολύ κοντά σε μια μεγάλη ανατροπή έφτασε η ΑΕΚ απέναντι στη Μπενφίκα επιστρέφοντας από το 0-2 στο 2-2, ωστόσο οι Πορτογάλοι αν και με παίκτη λιγότερο έκαναν το 2-3 και έφυγαν νικητές από το ΟΑΚΑ.

Αυτό έφερε ως είναι φυσικό και απογοήτευση στις τάξεις των παικτών της Ένωσης και έτσι ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη χθεσινή (3/10) προπόνηση προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό τους, τονίζοντας ότι αν έχουν ίδια εικόνα στο κυριακάτικο (7/10) με τον Ολυμπιακό θα είναι εκείνοι που θα κερδίσουν.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Εβρίτη τεχνικού:

«Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια και απογοήτευση. Κάνατε τεράστια προσπάθεια και πήγατε να γυρίσετε ένα ματς του Champions League, απέναντι στην Μπενφίκα και από 0-2. Δεν γίνεται κάθε μέρα αυτό. Αξίζουν μπράβο σε όλους σας. Είμαι περήφανος για εσάς. Τώρα ψηλά το κεφάλι για να συνεχίσουμε. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς, όμως αυτό οφείλεται και στα δικά μας λάθη. Ήταν αδικαιολόγητο πώς μπήκαμε στο παιχνίδι και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με τόσο φτηνά λάθη. Δείξαμε όμως στη συνέχεια τι μπορούμε να κάνουμε κι αν έχουμε την ίδια εικόνα και την Κυριακή, τότε εμείς θα φύγουμε νικητές από το γήπεδο».