Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Επιβάλλεται να είμαστε πρώτοι...»

Nικηφόρο ξεκίνημα στο Κύπελλο Ελλάδας έκανε ο Ηρακλής με το 0-3 επί της Θύελλας Καμαρίου, με τον Αλέξανδρο Βοσνιάδη να υπογραμμίζει ότι ο στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Παράλληλα, ο τεχνικός του «Γηραιού» αναφέρθηκε και στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, τονίζοντας ότι επιβάλλεται η ομάδα του να τερματίσει πρώτη.

«Ήταν ένα ξεκίνημα με κατάκτηση των τριών βαθμών. Θα μπορούσαμε να απλοποιήσουμε το παιχνίδι πετυχαίνοντας ένα γκολ νωρίτερα, αλλά βρήκαμε μια καλά οργανωμένη ομάδα, που δεν μας άφηνε χώρους και της αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαμε καλά διαστήματα, όσο για τα λάθη μας θα τα διορθώσουμε και θα βαδίσουμε προς τους στόχους μας.

Στο Kύπελλο θέλουμε την πρόκριση. Περιμένουμε με ηρεμία και δουλεύοντας την έναρξη του πρωταθλήματος. Tο θέμα είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα κι αυτό είναι που περιμένουμε. Στο τέλος εμείς θα είμαστε πρώτοι. Επιβάλλεται να είμαστε πρώτοι. Η κλήρωση αποτελεί δευτερεύοντα παράγοντα», είπε ο προπονητής των «κυανόλευκων».

Από την πλευρά του, ο Σίλβα Κλέιτον δήλωσε: «Μπορεί να μην ήταν η καλύτερη εμφάνιση, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζεις. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στη συνέχεια και είμαι βέβαιος ότι θα φτάσουμε στο στόχο μας. Θα συνδυάσουμε νίκες με καλές εμφανίσεις».