Βαθμολογία

Διαμαρτυρίες της ΠΑΕ ΑΕΛ για Τάση, Γρατσάνη

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ με αφορμή την διαιτησία στο σημερινό (3/10) παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την 1η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ φωνάζει δικαιολογημένα για τον μη καταλογισμό πέναλτι στον Μώρα στη φάση που τραυματίστηκε ο Λαρισαίος αμυντικός, αλλά και για την ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη στον Μορσί.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Γι αυτό που ζήσαμε σήμερα με τον Τάση και με τον Γρατσάνη (αυτός έδωσε την ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μόρσυ, την πρώτη ανύπαρκτη κάρτα την έδωσε ο Τάσης σε φάση που ο Μόρσυ σουτάρει να βάλει γκολ), εξηγεί γιατί σε λίγο καιρό ακόμα και σε παιχνίδια τοπικών πρωταθλημάτων που έχουν ενδιαφέρον θα παίζουν ξένοι διαιτητές.

Προηγουμένως ο Τάσης δεν έδωσε καραμπινάτο πέναλτι, που θα έδινε και ο Δάρας και στο οποίο μάλιστα τραυματίστηκε ο Μόρας, στον οποίο ο Τάσης έδειξε κίτρινη κάρτα, γιατί έσκισε τη φανέλα του, αφού σηκώθηκε κουτσαίνωντας από το έδαφος από την στεναχώρια του λόγω του νέου τραυματισμού του.

Δεν θέλουμε να μεγαλώσουμε τη δικαιολογημένη διαμαρτυρία μας, γιατί αυτά φτάνουν. Αν άκουγαν ο Τάσης και ο Γρατσάνης αυτά που έλεγαν ο κόσμος του Πανιωνίου θα κοκκίνιζαν...