Βαθμολογία

Πορής και με τη «βούλα»

Την απόκτηση του 21χρονου τερματοφύλακα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου. Επίσημα από το μεσημέρι της Τετάρτης (3/10) ο Χρήστος Πορής είναι παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Ο Πορής προπονούνταν με τον Ολυμπιακό από τα μέσα Σεπτεμβρίου και απέμεναν τα τυπικά για την απόκτησή του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Πορή ο οποίος έχει γεννηθεί στις 11/01/1997 και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Ο 21χρονος πορτιέρε, το τελευταίο διάστημα έλαβε μέρος στις προπονήσεις της ομάδας μας αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στο προπονητικό τιμ.

Ο Πορής έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του Πανιωνίου ενώ πέρσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Πανσερραϊκού στην Football League. Επίσης έχει αγωνιστεί στην ομάδα Νέων (Κ-20) τόσο της Καλλιθέας όσο και του ΟΦΗ και θα συμπληρώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων της ομάδας μας.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Χρήστο Πορή και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».