Βαθμολογία

«Επενδυτής για τον Ηρόδοτο»

Λύση στο διοικητικό του αδιέξοδο λίγες ώρες πριν την κλήρωση για το Πρωτάθλημα της Football League της νέας σεζόν βρίσκει, όπως όλα δείχνουν, ο Ηρόδοτος.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Ηροδότου Στέλιος Σωκιανός με ραδιοφωνικές του δηλώσεις αποκάλυψε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με Αθηναίο επιχειρηματία, ο οποίος θα καλύψει αρχικά το 40% του μετοχικού κεφαλαίου για να μπορέσει η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στη Football League. Αναλυτικά όσα είπε ο Στέλιος Σωκιανός στο «Κόκκινο Κρήτης 88.4»:

Για το τι γίνεται με τη συμμετοχή της ομάδας στη Football League: «Εγώ έχω δηλώσει ότι άσχετα τι θα έκανε η ομάδα δεν θα συνέχιζα στην ομάδα. Όταν έγινε αυτή η μοναδική φιέστα τότε όλοι μου είπανε ότι πρέπει να αποχωρήσω από την ομάδα. Χρωστάμε 8.060 ευρώ από το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Εγώ λόγω του ότι ήθελα να είμαι κοντά στην ομάδα ήρθαμε κοντά στο να βρούμε επενδυτή. Ήταν πρωτόγνωρο για εμάς πράγμα γιατί υπήρχαν πολλά έξοδα και αυτή την στιγμή στους δύο μήνες έχουμε βάλει 70.000 ευρώ. Όλα αυτά τα στοιχεία θα δοθούν στο νέο μεγαλομέτοχο.»

Για την αποχή των παικτών από τις προπονήσεις: «Αυτά που χρωστάμε στους παίκτες είναι ο μισθός του Αυγούστου και χθες πήραν το μισό μισθό του Αυγούστου. Την επόμενη Δευτέρα έχει δοθεί υπόσχεση στα παιδιά να εξοφληθούν τον Αύγουστο. Με ενόχλησε λίγο η αποχή των παικτών αλλά η αβεβαιότητα της μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα τους ώθησε στην αποχή».

Για τους ανθρώπους που θα στηρίξουν τη νέα προσπάθεια και αν υπάρχει λύση στο διοικητικό πρόβλημα: «Εγώ θα είμαι πάντα απλός στρατιώτης σε όποιον έρθει να αναλάβει την ομάδα. Εάν αυτός ο άνθρωπος με θέλει δίπλα του θα του πω ποιο πόστο μπορώ να πάρω στην ομάδα.»

Για τη διοικητική φιλοσοφία του Ηροδότου: «Εγώ έκανα μια τελευταία προσπάθεια στο ξενοδοχείο «Sofia». Οι άνθρωποι που ήρθαν σε αυτή τη συνάντηση υποσχέθηκαν ότι θα βάλουν 50.000 ευρώ στην ομάδα. Δύο ώρες πριν από την έναρξη είχα μια επαφή με ένα επιχειρηματία από την Αθήνα που θα καλύψει περίπου το 40% του μετοχικού κεφαλαίου και θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας, έτσι ώστε να κατέβει η ομάδα στη Football League. Με σωστό πρότζεκτ τους δικαιώσαμε όλους τους επιχειρηματίες που μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν 450.00 ευρώ στα δύο χρόνια της θητείας μου.»

Για το ενδιαφέρον του Φώτη Τσάλου: «Λόγω του ότι ο κ. Τσάλος έχει κάποιες εκκρεμότητες με τον ΟΦΗ βρεθήκαμε μαζί στην κλήρωση της Football League, και εκεί εκδήλωσε το ενδιαφέρον του να εμπλακεί με 100.000 ευρώ, αλλά στη συνέχεια για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους απέσυρε το ενδιαφέρον του».