Βαθμολογία

«Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Να επιστρέψει η Δόξα Δράμας στη Σούπερ Λιγκ δήλωσε πως πρέπει ο Στάικος Βεργέτης. Στην εκπομπή «Πρέσινγκ» της ΕΤ3 ήταν προσκεκλημένος και μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο προπονητή της Δόξας Στάικος Βεργέτης. Η τεχνικός της Δόξας μίλησε ζωντανά μέσα από το χώρο του μουσείου του συλλόγου και αρχικά απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούσαν το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό καθώς και το παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά την τοποθέτηση του σε θέματα που αφορούν το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας η συζήτηση περ στράφηκε γύρω από τη δραμινή ομάδα και τα θέματα της,ο όπου ο Βεργέτης δήλωσε:

«Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε για την ώρα που η Δόξα θα επιστρέψει στη σούπερ λιγκ. Αυτός ο ιστορικός σύλλογος δικαιούται και αξίζει να έχει μια θέση στην ανώτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εμείς έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία να βάλουμε τις βάσεις για να διεκδικήσουμε αυτό το στόχο. Σήμερα ξεκίνησε η ένατη εβδομάδα προετοιμασίας της ομάδας μας.

Μαζί με τα παιδιά αφιερώσαμε τις πρώτες επτά εβδομάδες στο να δουλέψουμε στις διάφορες φυσικές παραμέτρους, δύναμη, αντοχή , ταχύτητα.

Βάλαμε δηλαδή στην ομάδα τις βάσεις για να μπορεί να ανταποκριθεί σε έναν ενενηντάλεπτο αγώνα, σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Αυτό όμως μας στοίχισε έναν αποκλεισμό στο κύπελλο γιατί είχαμε βαριά πόδια και είχαμε ένα πολύ οδυνηρό αποκλεισμό που μας κόστισε και μας πόνεσε πάρα πολύ, τόσο εμάς που είμαστε στο αγωνιστικό τμήμα, όσο και ολόκληρη την πόλη.

Όμως έτσι δημιουργούμε μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική για ολόκληρη τη σαιζόν του πρωταθλήματος».

-Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα αναφορικά με την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος ο προπονητής της Δόξας δήλωσε:

«Άκουσα ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί μια συνεδρίαση του συμβουλίου των ομάδων της κατηγορίας. Εκεί, εάν ενδεχομένως μπορέσουν και καμφθούν κάποιοι σκόπελοι που υπάρχουν, κάποια προβλήματα, τότε ενδεχομένως να μπορέσουμε να έχουμε μια ενημέρωση που να αφορά μια επίσημη αναγγελία ημερομηνίας για την έναρξη του πρωταθλήματος».