Βαθμολογία

Κάλεσμα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. της ερασιτεχνικής ΑΕΛ και στην οποία καλεί όλα τα ΜΜΕ στη συνέντευξη τύπου που θα λάβει χώρα την Πέμπτη (4/10) στις 18:15 στο Επιμελητήριο της πόλης, στην οδό Παπακυριαζή 44, 2ο όροφο.

Εκεί θα τεθούν προς συζήτηση όλα τα φλέγοντα ζητήματα της ΠΑΕ ΑΕΛ, με τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής να έχουν προσκαλέσει όλες τις Αρχές του τόπου, αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου και να τιμήσουν με την παρουσία τους, αλλά και να ενημερωθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Α.Ε.Λ. καλεί όλους τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. στη Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 18:15 στο Επιμελητήριο Λάρισας, Παπακυριαζή 44, 2ος όροφος.

Στη Συνέντευξη Τύπου, που θα έχει θέμα τις τρέχουσες εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΕΛ, προσκαλούνται να τιμήσουν με την παρουσία τους αλλά και για να ενημερωθούν: ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης και εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων, το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ και εκπρόσωπος της Γήπεδο Λάρισας Α.Ε., ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Γιαννακόπουλος και του ΣΘΕΒ κ. Νταβέλης , ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος κ. Τόλιας και ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας, Ταξίαρχος κ. Καραπιπέρης, ο σύλλογος Παλαιμάχων ΑΕΛ και ο Πρόεδρος κ. Παραφέστας, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας και ο Πρόεδρος κ. Μπουχλαριώτης.

Για το Δ.Σ. της «ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ- Α.Ε.Λ.»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΑΚΑΣ                                          ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΟΦΟΣ

ΑΕΛ - Αθλητική Ένωση Λάρισας

Μεγ.Αλεξάνδρου 35, Λάρισα

2410-255944