Βαθμολογία

Αυλαία στο Αγρίνιο, στη Νέα Σμύρνη η ΑΕΛ, ιστορική στιγμή στη Νάξο

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται το διήμερο 2 και 3 Οκτωβρίου η 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος, αγώνες που είχαν αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα.

Ένα ματς θα λάβει χώρα σήμερα (2/10) και τα άλλα δύο αύριο (3/10), εκεί που σήμερα στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στις 17:30, ενώ αύριο στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα παίξει με την ΑΕΛ επίσης στις 17:30 και στη Νάξο η Θύελλα Καμαρίου θα υποδεχτεί τον Ηρακλή στις 16:30.

Για τον 3ο όμιλο το παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον εκπληκτικό Παναθηναϊκό που μετρά μόνο νίκες σε επίσημα παιχνίδια και έχει εντυπωσιάσει τους πάντες. Ένα ματς στο οποίο οι "κυανοκίτρινοι" θα επιδιώξουν τη νίκη που θα τους φέρει σε πλεονεκτική θέση στον όμιλο, ενώ τα "μωρά" του Γιώργου Δώνη μετά το 5/5 θέλουν την ιδανική αρχή και στο κύπελλο. Θυμίζουμε ότι στον ίδιο όμιλο μετέχουν ο ΑΟΧ/Κισσαμικός και ο ΟΦ Ιεράπετρας.

Στον 8ο όμιλο η ΑΕΛ ξεκινά τις υποχρεώσεις της από την Αθήνα, όπως συνέβη και πέρσι με την ήττα στη Λεωφόρο από το Παναθηναϊκό με 2-0, με τους "βυσσινί" να αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο. Το κύπελλο πάντα αποτελούσε στόχο της ΑΕΛ και για το λόγο αυτό η ομάδα του Φέστα θα επιδιώξει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της προκειμένου να γίνει το αφεντικό στον όμιλο. Από την άλλη ο Πανιώνιος που όπως η ΑΕΛ έφτασε πέρσι στα ημιτελικά θέλει πορεία ανάλογη με πέρσι και θα επιδιώξει τη νίκη. Τον όμιλο συμπληρώνουν Απόλλων Πόντου και Ηρόδοτος.

Τέλος για τον 1ο όμιλο σε μια ιστορική αν μη τι άλλο στιγμή η Θύελλα Καμαρίου, πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Κυκλάδων, αντιμετωπίζει τον Ηρακλή σε παιχνίδι που όμως δεν θα γίνει στη φυσική της έδρα στη Σαντορίνη, αλλά στη γειτονική Νάξο καθώς το γήπεδο στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί δεν πληρεί τις προϋποθέσεις. Ματς-γιορτή για τους νησιώτες που χωρίς άγχος θα επιδιώξουν ότι το καλύτερο κόντρα στον Ηρακλή που θέλει τη νίκη. Στον ίδιο όμιλο επίσης ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ατρόμητος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 2 Οκτωβρίου

17:30 Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου

16:30 Θύελλα Καμαρίου - Ηρακλής

17:30 Πανιώνιος - ΑΕΛ