Βαθμολογία

Μπακασέτας: «Θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών»

Για το σημερινό (2/10 22:00) εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Μπενφίκα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League μίλησε στο κανάλι του ΟΠΑΠ ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο Έλληνας άσος αναφέρθηκε στο παιχνίδι στο οποίο η ομάδα θα εμφανιστεί αντάξια των προσδοκιών όπως ανέφερε, ενώ δήλωσε ότι περιμένει πως και πως το ματς στο οποίο θα ντεμπουτάρει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Μπακασέτα:

Για το πώς νιώθει εν όψει της πρώτης του συμμετοχής στο Champions League:

«Νιώθω πολύ μεγάλη υπερηφάνεια και ικανοποίηση, που η ομάδα έφτασε σε αυτό το επίπεδο, να παίζει σε αυτούς τους αγώνες. Στο προηγούμενο παιχνίδι ήμουν εκτός, γιατί ήμουν τιμωρημένος. Περιμένω πώς και πώς το παιχνίδι. Όπως όλοι μας, έτσι κι εγώ όταν ξεκινούσαμε να παίζουμε σε αυτά τα παιχνίδια, φανταζόμασταν να αγωνιζόμαστε κάποια στιγμή σε αυτήν τη διοργάνωση».

Για το αν θα επηρεάσει την ΑΕΚ η ήττα από τον Άγιαξ:

«Δεν μπορούμε να μένουμε σε αγώνες έτσι όπως είναι η διαδικασία αυτήν τη στιγμή. Όταν έχουμε αγώνες ανά τρεις ημέρες. Μπορώ να πω ότι ερχόμαστε από ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα. Πάντα αυτό που σκέφτεσαι είναι το τελευταίο παιχνίδι και είμαστε προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με την Μπενφίκα».

Για το αν το ματς με την Μπενφίκα είναι καθοριστικής σημασίας:

«Είναι η πραγματικότητα αυτή. Είναι καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια του Champions League. Είναι εντός έδρας ματς, που για να προχωρήσουμε στη διοργάνωση του, όπως θέλουμε, πρέπει να το κερδίσουμε. Να έχουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, αλλά το γνωρίζουμε όλοι αυτό μέσα στην ομάδα. Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά για το ματς με την Μπενφίκα. Πιστεύω ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών».

Για το τι πρέπει να προσέξουν:

«Πάντα σε τέτοια ματς είναι πολύ σημαντικά τα πρώτα λεπτά. Είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε το ρυθμό μας από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού να δείξουμε στον αντίπαλο ότι εμείς είμαστε το αφεντικό, ότι παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύουμε μετά ότι με την ώθηση του κόσμου αν το κάνουμε αυτό θα καταφέρουμε να επιβληθούμε στον αντίπαλο».