Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Τερζή ο Ιάλυσος

Την πρόσληψη του προπονητή Θανάση Τερζή ανακοίνωσε και επίσημα ο Ιάλυσος. Αναλυτικά: «Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει τη έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Αθανάσιο Τερζή.

Ο Σάκης Τερζής είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με μεταπτυχιακό στην προπονητική ατομικών και ομαδικών αθλημάτων και κάτοχος διπλώματος UEFA A. Την περυσινή περίοδο υπήρξε προπονητής της ομάδας του Ιαλυσού από τον Δεκέμβριο έως και τον Απρίλιο.

Ο Σάκης Τερζής είναι επίσης συγγραφέας δεκατεσσάρων βιβλίων προπονητικής που έχουν μεταφραστεί σε διάφορες ξένες γλώσσες όπως Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά Ιαπωνικά, Κορεάτικα και Κινέζικα, ενώ το βιβλίο του ‘’FC Barcelona training sessions’’ επιλέχθηκε από τον Arrigo Sacchi και βραβεύτηκε από την Ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ως καλύτερο βιβλίο προπονητικής για το 2014.

Επιπλέον έχει προσκληθεί ως εισηγητής σε διάφορα συνέδρια προπονητικής στην Ελλάδα αλλά κυρίως στο εξωτερικό όπως στην Γερμανία, την Κύπρο, το Κουβέιτ, το Ομάν, την Σαουδική Αραβία αλλά και στο μεγαλύτερο συνέδριο προπονητικής στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 2018 μαζί με εισηγητές όπως ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, ο Τιερί Ανρί κ.α.. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!»