Βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 2ης φάσης του κυπέλλου μπάσκετ

Στη μάχη του κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ ρίχνονται οι ομάδες της Basket League καθώς το τρίημερο 2, 3 και 4 Οκτωβρίου διεξάγονται οι αγώνες της 2ης φάσης του θεσμού.

Το κυρίως πιάτο θα είναι την Τετάρτη (3/10) με έξι αναμετρήσεις με την κάτοχο του τροπαίου ΑΕΚ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, ομάδα που εδρεύει στο Αιγάλεω και αγωνίζεται στην Α2. Ένα ματς γιορτή για την ομάδα του Αιγάλεω που θα απολαύσει το παιχνίδι απέναντι στους κυπελλούχους Ελλάδος και Ευρώπης.

Την ίδια μέρα ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο Μετς με το ιστορικό Παγκράτι με το οποίο κάποτε έδινε μάχες στην Α1, ωστόσο τώρα η ομάδα του Μετς αγωνίζεται στη Β' Εθνική και θα επιδιώξει και εκείνη να χαρεί το ματς απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδος. Την ίδια μέρα και το ματς των Ευρωπαίων στη Πάτρα με τον Προμηθέα να αντιμετωπίζει τον Άρη.

Τέλος η αυλαία ανοίγει αύριο (2/10) στη Ρόδο με το παιχνίδι Κολοσσός - Λαύριο και ολοκληρώνεται την Πέμπτη (4/10) στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη νεοφώτιστη στη Basket League ομάδα του Χολαργού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 2 Οκτωβρίου

17:00 Κολοσσός Ρόδου - Λαύριο

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου

17:00 Ρέθυμνο - Κύμη

17:00 Παγκράτι - Παναθηναϊκός

17:00 Περιστέρι - Ήφαιστος Λήμνου

17:00 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

18:00 Προμηθέας Πατρών - Άρης

19:00 Διαγόρας Δρυοπιδέων - ΑΕΚ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου

18:00 Ολυμπιακός - Χολαργός