Βαθμολογία

Βάντσικ: «Καλή πορεία και καλό ποδόσφαιρο»

Στο στούντιο της ΕΡΤ, στο πλαίσιο του pregame για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, βρέθηκε ο πρώην τερματοφύλακας του "τριφυλλιού" και νυν γυμναστής τερματοφυλάκων του Αήττητου Σπάτων Γιόζεφ Βάντσικ.

Ο γυμναστής της ομάδας της Ανατολικής Αττικής αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται στα Σπάτα καθώς και την προσπάθεια του προέδρου Νίκου Κατσιγιάννη για να έχει καλή πορεία η ομάδα που είναι και ο στόχος, όπως και το να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Βάντσικ:

«Είμαι από πέρυσι στον Αήττητο, όταν η ομάδα ήταν Γ’ Εθνικής. Ανεβήκαμε και είμαστε, πλέον, στη Football League. Ο πρόεδρος Νίκος Κατσιγιάννης κάνει μεγάλη προσπάθεια να κάνει καλή πορεία η ομάδα. Με τον κόουτς και το υπόλοιπο τιμ φτιάξαμε πολύ καλή ομάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας και μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή πορεία, αλλά και να παίξουμε καλή μπάλα. Υπάρχουν ομάδες που έκαναν καλές μεταγραφές, αλλά να δούμε πότε θα ξεκινήσουμε, καθώς πάμε συνεχώς μια εβδομάδα πίσω. Κοιτάζω τη δική μας ομάδα, να κάνουμε καλή πορεία και οι φίλαθλοι να χαίρονται. Ο Αήττητος είναι η μόνη ομάδα της Football League που ανήκει στην Αθήνα».