Βαθμολογία

«Αγγλικό σκορ» στο Μεσοχώρι με νικητή τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων

Γκολ και θέαμα στο γήπεδο Μεσοχωρίου την Κυριακή (30/9) για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ. Η Ελπίς Μεσοχωρίου γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων με σκορ 3-4!

Το 0-1 έκανε ο Μούσιος στο 7′ (αυτ.) για τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων, για να ισοφαρίσει ο Κουζιώνης στο 9′ για την Ελπίς Μεσοχωρίου. Οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι «κεφάλι» στο σκορ με τον Δάσσιο στο 30′ και ο Μαροσούλης στο 44′ έκανε το 1-3 για τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων.

Το 2-3 σημείωσε ο Pepkolaj στο 47′ για την Ελπίς Μεσοχωρίου και ο ίδιος παίκτης έκανε και το 3-3 στο 55′. Το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Δάσσιος στο 56′.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Likai B., Χαράλαμπος Κ., Μουσιάρης Θ., Μούσιος Φ. (46′ Καραμάνος Θ.), Λέτσιος Γ., Σαπάκος Σ., Φράντζας Ρ., Κουζιώνης Μ. (71′ Καλογιάννης Ν.), Pepkolaj E., Καρακώστας Θ. (67′ Τσιάρας Η.), Γκαραβέλης Δ. (46′ Κοντοθανάσης Β.)

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων: Καραποστόλης Γ., Αντωνίου Γ., Κατσογιάννης Κ. (57′ Γκιάστας Ε.), Παναγιώτου Α., Ντουρουντάκης Θ., Μπακαρτζής Π., Γκαραβέλης Β. (62′ Κολοβός Χ.), Αμαρλαριώτης Α. (73′ Τσιρβούλης Α.), Μαροσούλης Γ., Μητρακούλης Δ. (83′ Νούσιος Γ.) , Δάσσιος Α.

Διαιτητής: Ντελέζος Ι. Α’ Βοηθός: Μπράμης Χ. – Β΄Βοηθός: Τάνας Ι.