
Μία σημαντική και ταυτόχρονα μεγάλη νίκη σημείωσε την Κυριακή (30/9) η ομάδα του Αβέρωφ που αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία δείχνει πως διαθέτει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της και σημειώνει εύκολα γκολ! Στο ματς της 2ης αγωνιστικής για την Α1’ ΕΠΣΛ, κέρδισε με σκορ 3-0 το Μαυροβούνι και έδειξε πως φέτος θα κάνει μία πολύ καλή χρονιά.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε γκολ, όμως η επανάληψη ήταν τελείως διαφορετική. Το 1-0 έκανε ο Μπαρούτας στο 55′ και ο Λιλολάρι (ΦΩΤΟ) στο 75′ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων για την ομάδα του. Το «κερασάκι στην τούρτα» σημείωσε ο Κουσιάς στο 85′. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως ο Πατρίκης στο 65′ αποβλήθηκε για τον Π.Α.Ο.Λ.Αβέρωφ.
Π.Α.Ο.Λ.Αβέρωφ: Κατωτικίδης Χ., Πατρίκης Θ., Μητσιός Α., Muca E., Κοτρώτσιος Χ., Λιλολάρι Ι., Ντέκας Χ., Γραμμένος Θ. (31′ Κόκρας Γ.), Κουσιάς Θ.(87′ Βολιώτης Χ.), Παρλάντζας Α.(87′ Στεργιούλας Μ.), Μπαρούτας Π. (77′ Κουκουράβας Κ.).
Μαυροβούνι: Μαγαζιώτης Δ., Τατσελος Ε., Σάπιος Π. (75′ Σιδέρης Γ.), Μπάγκας Ε. (51′ Νότας Γ.), Μαντζαφούλης Χ., Κολιοφούτης Ι., Τριάντης Α., Μπαντζέλας Ν., Χατζηλιάδης Σ., Ακριβόπουλος Α.(79′ Μπαντέλας Β.), Αρσένης Δ.(79′ Ριζόπουλος).
Διαιτητής: Κουκούλης Α. Α’ Βοηθός: Νίκζας Α. – Β΄Βοηθός: Λάκης Μ..