Βαθμολογία

Μαρκολίνο: «Να παίξω στην εθνική Βραζιλίας»

Ο Μαρκολίνο δήλωσε στο Fl News ότι στόχος του είναι να φορέσει τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, Μαρκολίνο, έδωσε συνέντευξη. Ο Νοτιοαμερικανός μπαλαδόρος υποστήριξε ότι το όνειρό του είναι να φορέσει τη φανέλα της εθνικής του ομάδας, ενώ δήλωσε ότι το ίνδαλμά του είναι ο Ροναλντίνιο.

Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις για το νέο βήμα στην καριέρα σου;
«Θα δώσω το μάξιμουμ στις προπονήσεις και τα ματς στο πρωτάθλημα για να βοηθήσω την ομάδα μου και διακριθώ κι εγώ ώστε να παίξω σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα στο μέλλον».

Πώς βιώνεις τη νέα του εμπειρία;
«Είναι η πρώτη ημέρα που φεύγω από τη Βραζιλία κι έχω αυτοπεποίθηση, πιστεύω θα είναι παραγωγική σεζόν και είμαι χαρούμενος που παίζω σε μια ομάδα που υποδέχθηκε καλά. Ήδη έχω κάνει φιλίες εδώ. Πάντα θα ευχαριστώ το Θεό, γιατί εάν δεν ήταν αυτός δεν θα ερχόμουν στην Ελλάδα.

Τα περίμενες έτσι; Καλύτερα ή χειρότερα;
«Μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα εδώ, μου λείπει η Βραζιλία. Μόλις τελειώσει η προπόνηση, πηγαίνω σπίτι με τη γυναίκα μου και τους φίλους μου. Η δουλειά μου είναι να εκμεταλλευτώ στο μάξιμουμ γιατί θέλω να δικαιώσω όσους με πίστεψαν. Είναι τόσοι πολλοί αυτού που με στηρίζουν.

Ποιος είναι ο στόχος και το όνειρό σου στο ποδόσφαιρο;
«Ο στόχος μου είναι μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα και να δείξω το ταλέντο μου. Εναποθέτω το μέλλον μου στο Θεό και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Το όνειρό μου είναι να μπορέσω να γίνει παίκτης υψηλού επιπέδου και να παίξω στην εθνική Βραζιλίας μαζί με άλλους μεγάλους παίκτες. Το ίνδαλμά μου είναι ο Ροναλντίνιο, αλλά μου αρέσει κι ο Νεϊμάρ. Βλέπω πάντα βιντεάκια του πριν ξεκινήσω την προπόνηση. Είναι ο παίκτης που παίρνω στο Playstation. Αλλά, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες Κοουτίνιο, Αζάρ, Ντε Μπράινε».