Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις:
1.Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς κατά της υπ΄ αριθμ. 188/2012 απόφασης της ΠΕ/Ένωσης Β΄-Γ΄ και του ΤΑΠ Αετός Σκύδρας.
2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση του ΤΑΠ Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας κατά της υπ΄ αριθμ. 189/2012 απόφασης της ΠΕ/Ένωσης Β΄-Γ΄ και του ΤΑΠ Αετός Σκύδρας.
3. Δέχεται εν μέρει, κατά πλειοψηφία, την έφεση της ΠΑΕ Τύρναβος 2005 κατά της υπ΄ αριθμ. 233/2012 απόφασης της ΠΕ/Ένωσης Β΄-Γ΄ και του ΤΑΠ Εθνικός Γαζώρου. Κατακυρώνει τον αγώνα της 20/5 Εθνικός Γαζώρου-Τύρναβος 2005 υπέρ του ΤΑΠ Εθνικός Γαζώρου με τέρματα 3-0 και επιβάλλει στην ΠΑΕ Τύρναβος 2005 χρηματική ποινή 1.000 ευρώ. Για την ίδια υπόθεση, η Επιτροπή απορρίπτει ομόφωνα τις εφέσεις της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Π. Καρρά.