Βαθμολογία

Κρούση από Μάριτζμπουργκ

Ο Μαρσέλο Τροΐζι έχει δεχθεί πρόταση από την Μάριτζμπουργκ για να μεταβεί στη Νότιο Αφρική και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.  Κρούση από την Μάριτζμπουργκ για να μεταβεί στην Νότιο Αφρική δέχθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Μαρσέλο Τροΐζι σύμφωνα με πληροφορίες του FL News.

Ο 42χρονος τεχνικός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη Football League, ξεκίνησε με την ομάδα της Καλλιθέας και στη συνέχεια μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την ΑΕΛ, βρέθηκε στον Απόλλωνα Λάρισας. Πλέον έχει μια ακόμη πρόκληση μπροστά του, αλλά δύσκολα θα αφήσει το νέο του ξεκίνημα στη Θεσσαλία για να αλλάξει εντελώς περιβάλλον και να φύγει από την Ευρώπη για την Αφρική.

Το φιλικό με Ηρακλή

Το φιλικό του Απόλλωνα Λάρισας με τον Ηρακλή είναι πιθανό να ματαιωθεί. Προσπάθειες για να τεθούν αντιμέτωποι σε φιλικό παιχνίδι έκαναν ο Απόλλων Λάρισας και ο Ηρακλής, όμως φαίνεται ότι ούτε η νέα ημερομηνία στην οποία είχαν συμφωνήσει βολεύει τους Θεσσαλονικείς. Έτσι, είναι πιθανό το προγραμματισμένο για τις 6 Οκτωβρίου τεστ να ματαιωθεί.

Οι δύο ομάδες αρχικά θα τίθονταν αντιμέτωπες ανήμερα των εγκαινίων της ΔΕΘ, ενώ ακολούθως μετέθεσαν τη διεξαγωγή του για τις 6 Οκτωβρίου. Ωστόσο, η αναβολή του αγώνα Κυπέλλου του Γηραιού στη Νάξο και ο ορισμός του για τις 3 Οκτωβρίου οδηγεί σε ματαίωση τη φιλική αναμέτρηση, καθώς οι Θεσσαλονικείς θα έχουν μόλις επιστρέψει στη βάση τους.

Πηγή: FL News.