Βαθμολογία

Τα φώτα στην Τούμπα

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη κλέβει την παράσταση στο πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη (26/9). Ένα ντέρμπι από τα παλιά που θα ξεσηκώσει για άλλη μια φορά την Τούμπα και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Και οι δύο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν με αλλαγές, με τον Ρέι να ξεκινά αναγκαστικά κάτω από τα δοκάρια του «Δικεφάλου του Βορρά» μετά την τιμωρία του Πασχαλάκη.

Το πιθανότερο είναι, επίσης, στην κορυφή της επίθεσης να αγωνιστεί ο Ακπόμ, ενώ και ο Βέρνμπλουμ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ρέι, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός,  Πρίγιοβιτς, Καρέλης, Ακπόμ.

Στον αντίποδα, για πρώτη φορά μπήκε στην αποστολή ο Μαβράι που είναι πιθανό να ξεκινήσει και βασικός. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά και τον Μανώλη Σιώπη, ενώ επίσημο ντεμπούτο θα κάνει και ο Κωνσταντινίδης. Πρώτη φορά για φέτος θα αγωνιστεί και ο Ούγκο Σόουζα.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Καντιμοίρη, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Κολάσο, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Μενέντεθ, Γιουνές, Ματίγια, Μαβράι, Ναζλίδη, Σιώπη, Κωνσταντινίδη, Μπαγκαλιάνη, Καλλίδη.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει στα Πηγάδια να πάρει... εκδίκηση για την προ ημερών ήττα για το πρωτάθλημα. Ο Αήττητος Σπάτων υποδέχεται τον Εργοτέλη και η Νίκη Βόλου την Κέρκυρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Τρίτη (25/9)

ΝΠΣ Βόλος-Απόλλων Λάρισας 5-1

ΟΦ Ιεράπετρας-ΑΟΧ-Κισσαμικός 0-2

Απόλλων Παραλιμνίου-ΑΟΤ 1-1

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης 2-1

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Τετάρτη (26/9)

16:30 Αήττητος Σπάτων-Εργοτέλης

16:30 Ξάνθη-ΟΦΗ

19:00 ΠΑΟΚ-Άρης

19:00 Νίκη Βόλου-Κέρκυρα

Πέμπτη (27/9) 

16:30 Θύελλα Καμαρίου-Ηρακλής

16:30 Άρης Αβάτου-Παναχαϊκή

16:30 Ηρόδοτος-Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου)

21:30 Ολυμπιακός-Λεβαδειακός