Βαθμολογία

Απόλλων Παραλιμνίου – Τρίκαλα 1-1

Στο 1-1 έμειναν Απόλλων Παραλιμνίου και Τρίκαλα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις μεγάλες φάσεις στο ματς και να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με εννέα παίκτες!

Σε ένα παιχνίδι που τα Τρίκαλα είχαν τις μεγάλες ευκαιρίες για να... καθαρίσουν από νωρίς την αναμέτρηση, εν τέλει βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν άμεσα, χωρίς ωστόσο να φύγουν με το… διπλό από τις Σέρρες. Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι, με τον ρέφερι Ματθαίο Βουρνέλη να βγάζει δεύτερη κίτρινη κάρτα στους Τσιάρα – Γκουγκούδη.

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρεθούν μπροστά στο σκορ στο σημείο που δεχόντουσαν την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη και στη συνέχεια έψαχναν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τις φάσεις με αντεπιθέσεις.

Στο 16’ της αναμέτρησης τα Τρίκαλα έχασαν ακόμα μια τεράστια ευκαιρία για το 0-1. Και αυτό διότι έγινε η σέντρα από το φάουλ που εκτέλεσε ο Ράντι, ο Συριόπουλος και πάλι γύρισε την μπάλα, όμως ο Γκότοβο αν και μόνος μπροστά στην εστία, έστειλε την μπάλα άουτ στην κεφαλιά που έκανε.

Έτσι, στο 43’ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια που έκανε ο Γιουκαρής, ο οποίος μπήκε στην μεγάλη περιοχή και γύρισε την μπάλα στο ύψους του πέναλτι, κατάφερε ο Τσιμίκας με δυνατό σουτ να… γράψει το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τα Τρίκαλα να συνεχίζουν από το 53’με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Τσιάρας έκανε σκληρό φάουλ με αποτέλεσμα να δεχθεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μάλιστα στο 79΄τα Τρίκαλα έμειναν με εννέα ποδοσφαιριστές! Και αυτό διότι ο Γκουγκούδης που πέρασε στο ματς στο 73’, αντίκρισε δυο φορές την κίτρινη κάρτα μέσα σε έξι λεπτά, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον ρέφερι.

Απόλλων Παραλιμνίου (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Τσαούσης, Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Κ. Τριανταφύλλου, Δ. Τριανταφύλλου, Δέντσας (80′ Παναγιωτίδης), Λαζαρίδης, Κεχαγιάς, Μπονέρης (65′ Μπονέρης), Ζυγκερίδης.

ΑΟ Τρίκαλα (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταϊρης, Πάνος, Συριόπουλος, Γκότοβος, Γιουκαρής, Τσιάρας, Συμελίδης, Τσιμίκας (73′ Γκουγκούδης), Ράντι (63′ Ηλιάδης), Ρούνει (84′ Kέζος), Μακρίδης.