Βαθμολογία

Στο «ψυγείο» ο Ουάρντα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει να ανέχεται τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα και το πληρώνει αγωνιστικά. Στην τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όταν ο Αιγύπτιος αντιλήφθηκε ότι δεν θα ξεκινήσει βασικός, άρχισε τη γκρίνια.

Ο Ρουμάνος δεν του το συγχώρεσε και τον άφησε εκτός αποστολής. Ο άσος του ΠΑΟΚ, όμως, δεν συμμορφώθηκε και έκανε τα πράγματα χειρότερα, αφού την επόμενη ημέρα δεν πήγε στην προπόνηση με τους παίκτες που είχαν μείνει εκτός αποστολής ως όφειλε.

Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς φαίνεται ότι έχουν υπάρξει και άλλα πειθαρχικά παραπτώματα, με τον Λουτσέσκου να παίρνει μέτρα.

Συγκεκριμένα, του γνωστοποίησε ότι για μία εβδομάδα τίθεται εκτός πλάνων και καλώντας τον να δείξει πραγματική μεταμέλεια και να συμμορφωθεί. Έτσι, πιθανότατα θα μείνει εκτός και από τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν με Άρη και Ολυμπιακό. Πλέον, περιμένει να δει τον Αιγύπτιο να αλλάζει στάση, αλλιώς το μήνυμα είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα μακροημερεύσει στον ΠΑΟΚ...