Βαθμολογία

Απήγαγαν δύο 11χρονους από το σχολείο τους στη Λάρνακα

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης (25/9) στην Κύπρο. Δύο 11χρονα αγόρια απήχθησαν από το σχολείο τους στη Λάρνακα και έχει σημάνει συναγερμός.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο μεσήλικας άνδρας που τα απήγαγε τους συστήθηκε ως ο νέος τους δάσκαλος και έτσι εκείνα τον ακολούθησαν. Πρόκειται για εύσωμο άνδρα ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ. περίπου, με δεμένο το ένα χέρι. Έχει γένια, φοράσει σκουρόχρωμο παντελόνι, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα με έντονο μοτίβο, αμάνικο γιλεο και μπερέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, κυκλοφορεί με σαλούν αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου.

Τα δύο αγοράκια είναι οι Θεμιστοκλής Ντόγκλης και Φίλιππος Σταματάκης, παιδιά Ελλήνων και οικογενειακών φίλων. Όπως είναι φυσικό, αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σχολείο και διεξάγουν έρευνες παντού, με τους γονείς να είναι ανάστατοι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας 24804024 ή 24804016, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.