Βαθμολογία

Χάβος: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή...»

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η Λαμία από το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, με τον Μάκη Χάβο να τίθεται αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα και να ευχαριστεί για την υποδοχή που δέχθηκε.

«Ευχαριστώ για τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας που είχαμε και ευχαριστώ και τον κόσμο για την υποδοχή. Αυτό είναι αμοιβαίο και το ξέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Φθιωτών, που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και για το χαμένο πέναλτι του Μαστούρ, για να ακολουθήσει στην επαναφορά το γκολ του Αντέτζο.

«Τα πέναλτι συνήθως τα χτυπάει ο Μπαράλες, αλλά την ευθύνη την πήρε ο Μαστούρ. Είναι σημαντικό που ο Μαστούρ πήρε την ευθύνη. Πέναλτι έχασε και ο Μαραντόνα», είπε σχετικά ο προπονητής των «κυανόλευκων». Επίσης, δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Mπήκαμε καλά, πατούσαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο και είχαμε δύο ευκαιρίες να προηγηθούμε. Δεχτήκαμε το γκολ από στατική φάση, που και αυτή είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος. Εμείς δείχναμε επηρεασμένοι από το γκολ που δεχτήκαμε. Μετά το 70' ανεβήκαμε. Βοήθησαν και οι αλλαγές και ισοφαρίσαμε. Δεχτήκαμε όμως δεύτερο γκολ από παιδαριώδες λάθος, αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να βγούμε μπροστά και να ισοφαρίσουμε».

Για τη διαιτησία: «Απαγορεύεται στους προπονητές να μιλάμε για τη διαιτησία. Κινδυνεύουμε με βαρύτατο πρόστιμο».

Για το ότι η Λαμία στο καλό της πρώτο ημίχρονο δεν σκόραρε, σε αντίθεση με το δεύτερο που βρήκε δίχτυα δύο φορές: «Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να τα αξιολογήσεις όλα. Σας θυμίζω το Παναιτωλικός - Λεβαδειακός της προηγούμενης σεζόν που ο Παναιτωλικός έπαιζε μονότερμα και τη νίκη την πήρε ο Λεβαδειακός».