Βαθμολογία

Αναβολή στο Πανιώνιος - ΑΕΛ

Την αναβολή της αναμέτρησης της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος, αποφάσισε η ΕΠΟ.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (27/9 19:00) στην έδρα της αθηναϊκής ομάδας ωστόσο το γεγονός ότι για τους "βυσσινί" ακολουθούσε παιχνίδι πρωταθλήματος το Σάββατο (29/9) έφερε και την αναβολή.

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει για το πρωτάθλημα τον Παναιτωλικό, με την έδρα να είναι ακόμα στον αέρα, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι το ματς θα διεξαχθεί Σάββατο στις 18:15 καθώς η Super League ήταν ανένδοτη στο να μεταφέρει την αναμέτρηση για την Κυριακή (30/9) ή την Δευτέρα (1/10).

Έτσι η αναβολή αποφασίστηκε για το παιχνίδι του κυπέλλου το οποίο όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 17:30, ενώ αναβολή αποφασίστηκε και για τα παιχνίδια Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - Λαμία, ομάδες που είναι στον όμιλο του Απόλλων Λάρισας, επίσης για τον ίδιο λόγο.

Το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί την Τρίτη 2 Οκτωβρίου στις 17:30 όπως αποφασίστηκε, ενώ για το ΑΕΚ - Λαμία θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση καθώς την επόμενη εβδομάδα η πρωταθλήτρια Ελλάδος αντιμετωπίζει την Μπενφίκα για το Champions League. Πιθανότατα το παιχνίδι της Ένωσης με τους Λαμιώτες να λάβει χώρα την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Διοργανώσεων πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις σχετικά με τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής τριών αγώνων της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-19.

1. Κατόπιν αιτήματος της ομάδος ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 για την αναβολή του αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 που έχει ορισθεί για την Τετάρτη 26/9/2018, η Επιτροπή Διοργανώσεων έκανε δεκτό το ανωτέρω αίτημα, η δε ημερομηνία τέλεσης του αγώνα θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

2. Αλλαγή ημερομηνίας και ώρας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής Πανιώνιος-Λάρισα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 03/10/2018 και ώρα 17:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

3. Αλλαγή ημερομηνίας και ώρας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής Παναιτωλικός- Παναθηναϊκός. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 02/10/2018 και ώρα 17:30 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.