Βαθμολογία

Δύο στα δύο για τον Αμπελωνιακό!

Ο Αμπελωνιακός διπλασίασε τις νίκες του σε ισάριθμα ματς και έτσι είχε ένα ακόμη ευχάριστο μεσημέρι. Η ομάδα του Αμπελωνιακού επικράτησε με σκορ 1-3 στο Γ’ Μητσιμπόνας Β της Λάρισας 2012. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο μέρος, με την Λάρισα 2012 να μειώνει στις αρχές του δευτέρου και την ομάδα του Κώστα Μαντζιώκα να σημειώνει και τρίτο γκολ στο φινάλε για το τελικό 1-3.

Ο Μπέλτσιος Σ. στο 25′ άνοιξε το σκορ για το 0-1 και στο 31’  ο Αλεξανδρής Δ. διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του. Ο Μπόντε Π.  στο 57′  μείωσε για τη Λάρισα 2012 και έτσι αυτό το γκολ έδωσε έντονο ενδιαφέρον στο ματς, όμως ο Χατζούλης Χ. στο 87′ «κλείδωσε» τη νίκη για τον Αμπελωνιακός που κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στην επιστροφή του στην Α’ ΕΠΣΛ.

Λάρισα 2012: Παπαζήσης Σ., Πάστος Α., Φλκώρος Α., Κόκκινος Θ., Βλιώρας Δ., Κίτσος Π., Bode D., (Τσιαμούρας Γ. 58′), Κουκουτσέλοας Δ., Δημόπουλος Δ., Μπόντε Π., Κίτσιος Δ.

Αμπελωνιακός: Χατζήνας Ν., Λιάκος Α., Φουδούλης Γ. (Παπαγεωργίου Δ. 55′), Αλεξόπουλος Α., Νικολακούλης Α., Φλέγγας Χ., Αλεξανδρής Δ. (Συκιώτης Κ. 85′), Χατζούλης Ε., Καριπίδης Η. (Βαλάτος Ε. 64′), Μπέλτσιος Σ. (Τεκέδης Γ. 74′), Γούτος Ν.

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος Α., Α’ Βοηθός: Παραφέστας Δ. Β΄Βοηθός: Καραγιάννης Χ.