Βαθμολογία

Πέρασμα του Αβέρωφ από τη Νίκαια (PICS)

O ΠΑΟΛ Αβέρωφ ξεκίνησε με το δεξί κερδίζοντας με σκορ 1-5 στη Νίκαια την ομάδα του Παναγροτικού. Και οι δύο ομάδες «νεοφώτιστες» στην κατηγορία, με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται περισσότερο έτοιμοι και να παίρνουν τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με σκορ 0-2 στο ημίχρονο και στην επανάληψη όμως είχαν το πάνω χέρι αφού σημείωσαν άλλα τρία γκολ για το τελικό 1-5.

Ο Παναγροτικός διαθέτει μία νέα ομάδα που έχει μέλλον αλλά ακόμη χρειάζεται το χρόνο του ώστε να βγάλει μέσα στο γήπεδο τις δυνατότητες που έχει. Πολύ καλό ξεκίνημα για το Αβέρωφ που δείχνει πως διαθέτει μία δουλεμένη ομάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καλλιμάνη Α. στο 64′. Ο Κουσίας Θ. στο 6′ το έκανε το 0-1 και ο  Λιλολάρι Ι. στο 38′ το 0-2. Ο Δημόπουλος Χ. στο 51′ μείωσε για τον Παναγροτικό. Ο Ελευθέρογλου Γ.  στο 57′ ανέβασε το σκορ σε 1-3, ο Λιλολάρι Ι. στο 66′ σκόραρε ξανά για το 1-4 και το τελικό 1-5 σημείωσε ο Ντέακας Χ. στο 86′.

Παναγροτικός: Καλλιμάνης Α., Γεωργόπουλος Α. (Παπαδημητρίου Π. 81′), Ψαρούλης Α., Πανδρεμένος Χ., Μουτσιός Ε., Ξιώνης Α. (Μαστακούλης Φ. 46′), Ανδρεόπουλος Δ. (Ντελόπουλος Γ. 46′), Δημόπουλος Χ., Βλαχάκης Ι., Τσανάκας Χ. (Πανδρεμένος Ν. 65′), Φουρίκης Χ.

Π.Α.Ο.Λ. Αβέρωφ: Κατωτικίδης Χ., Πατρίκης Θ. (Στεργίου Χ. 73′), Μητσιός Α. (Μπαντέλας Χ. 81′), Muca E., Κοτρώτσιος Χ., Λιλολλάρι Ι., Ντέκας Χ., Γραμμένος Θ. (Μπαρούτας Π. 56′), Κουσιάς Θ. (Κουρουβάνης Ι. 69′), Παρλάντζας Α., Ελευθέρογλου Γ.

Διαιτητής: Γκάγκας Δ. – Α’ Βοηθός: Στάϊκος Κ. – Β΄Βοηθός: Χήτος Ν.