Βαθμολογία

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Αστραπή Νέας Πολιτείας (PICS)

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Αστραπή Νέας Πολιτείας! Η ομάδα μπορεί πέρυσι να μην τα κατάφερε και να υποβιβάστηκε στην Α1’ ΕΠΣΛ, όμως όλοι στο σύλλογο δεν το έβαλαν κάτω, δούλεψαν σκληρά όλο το καλοκαίρι και τα πρώτα αποτελέσματα φάνηκαν το Σάββατο (22/9) στην πρεμιέρα όπου επικράτησε με σκορ 3-0 της Νεάπολης.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι έγινα κάτω από πολύ έντονη ζέστη και σίγουρα αυτό ήταν κάτι που δυσκόλεψε τους παίκτες των δύο ομάδων. Παρόλα αυτά έγινε ένα ενδιαφέρον ματς, με τους γηπεδούχους να έχουν την ουσία και να σημειώνουν μία μεγάλη και σημαντική νίκη από θέμα ψυχολογίας κόντρα στη Νεάπολη με σκορ 3-0. Το ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα, με τους γηπεδούχους να ανεβάσουν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο να σημειώνουν τρία γκολ!

Ο έμπειρος Ταρταμπούκας Α. στο 69′ άνοιξε το σκορ, για να κάνει ο Καλτσάς Κ. στο 79′ το 2-0 και το κερασάκι στην τούρτα να βάζει ο Μαναός Δ. στο 81′.

Αστραπή Νέας Πολιτείας: Τσατσαρας Α., Καφφές Ζ., Ταρταμπούκας Α. (Κωστομητσόπουλος 86′), Σπύρο Σ., Γερακίνης Α. (Μαναός Δ. 46′), Σκόμπας Ε.(Πουρνάρας Δ. 46′) , Ζήσης Μ., Χλωρός Α., Καλτσάς Κ.(Βουβουσίρας Σ. 82′), Κατσιανός Α., Σκουλίδης Γ.

Νεάπολη: Μπατζιόλας Ι. (Ζήγρας Κ. 86′), Μανδραβέλης Κ., Μέκρας Χ., Γκουγκλάς Γ. (Καλόγηρος Κ. 56′), Συγκουνάς Θ., Μέκρας Γ., Μπουχλαριώτης Α., Μπαλαούρας Α., Μανώλης Ν., Mbaye B., Γαρυφαλλόπουλος Θ. (Μητσιάκος Θ. 78′).

Διαιτητής: Αντωνίου Γ., Α’ Βοηθός: Αναστασίου Γ., Β’ Βοηθός: Πάλλας Θ.