Βαθμολογία

Μεγάλο «διπλό» για τον Πύρρο

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Πύρρος! Η ομάδα αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία κατάφερε να κερδίσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 0-4 στην δύσκολη έδρα των Αγίων Αναργύρων!

Η ομάδα του Πύρρου εντυπωσίασε και έδειξε πως διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο, σε συνέχεια της περασμένης σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι «πατούσαν» καλύτερα στο γήπεδο και δίκαια φτάσανε στη νίκη. Στο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2, ενώ στην επανάληψη ο Πύρρος σημείωσε και άλλα δύο γκολ για το τελικό 0-4.

Το σκορ άνοιξε ο Λεσάι στο 7′, ενώ ο Νικούλης στο 31′ έγινε και το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.  Ο Νικούλης «χτύπησε» ξανά στο 81′ για το 0-3, και ο Muri στο  90′ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων: Κοκκαλάρας Κ., Βίλλης Α. (Ντουρουντάκης Θ. 74′), Κατσογιάννης Κ. (Κολοβός Χ. 74′), Παναγιώτου Α., Αντωνίου Γ., Μπακαρτζής Π., Μαροκούλης Γ., Γκαραβέλης Ε. (Τσιρβούλης Α. 60′), Τζεμολλάρι Ε.(Μητρακούλης Δ. 60′), Αναρλαριώτης Α., Πάσσιος Α.

Α.Σ. Βορειοηπειρωτών “Ο ΠΥΡΡΟΣ”: Κουσιάς Κ., Μαρούδης Ν., Βελής Κ. (Πότση Ι. 80′), Παύλου Α., Κατσής Μ., Τσόγκας Β. (Νάρης Γ. 16′), Λεσάι Α, Σάρρα Ν.(Καλτσάς Α. 34′), Νικούλης Α., Muri K., Φραχόλλη Ρ. (Βάρσος Γ. 74′)

Διαιτητής: Αγγελούλης Χ.- Α’ Βοηθός: Πατέτσος Γ. – Β΄Βοηθός: Παπαγεωργίου Μ.