Βαθμολογία

«Κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Αποστόλης Πολύζος

Ο περσινός σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο, αποτέλεσε και το φινάλε στην πολύχρονη καριέρα του έμπειρου αμυντικού Αποστόλη Πολύζου ο οποίος αποφάσισε να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο εν λόγω παίκτης είχε σημαντική προσφορά στην τελευταία του ομάδα που ήταν ο Αετός Αμυγδαλέας, ενώ έχει περάσει και από: Ηρακλής Λάρισας, ΑΕΛ, Ολυμπιακό Βόλου, Πυργετό, Τρίκαλα, Τύρναβο, Αμπελωνιακό και Μακρυχώρι.

Ένας ιδιαίτερα μαχητικός παίκτης που πραγματικά έδωσε πολλά στο Λαρισινό ποδόσφαιρο και πραγματικά αποτελούσε «κόσμημα» όλα αυτά τα χρόνια όπου αγωνιζόταν. Το athleticlarissa του εύχεται τα καλύτερα από εδώ και πέρα, σε αυτόν και την οικογένειά του.

Ο ίδιος με μια ανακοίνωση δήλωσε: «Δυστυχώς όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και έτσι και για εμένα για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορώ να συνεχίσω. Το λυπηρό είναι πως η μοίρα ήθελε να σταματήσω με έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια, προέδρους, προπονητές, συμπαίκτες και δημοσιογράφους καθώς επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό κ. Μπασδέκη και στο φυσιοθεραπευτή κ. Κυριζόπουλο. Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ και στην οικογένεια μου για τη στήριξη της όλα αυτά τα χρόνια…».