Βαθμολογία

Ήττα για τον Οικονόμο στο τελευταίο φιλικό τεστ

* ΜΕ 2-1 ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ Ο ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ

Με ήττα έκλεισε το απόγευμα της Πέμπτης τον κύκλο των φιλικών αγώνων του ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, δέκα ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος  Γ' Εθνικής. Αγωνιζόμενη στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" η ομάδα του Κώστα Κατσάρα, παρότι ήταν αυτή που προηγήθηκε, υποτάχθηκε με 2-1 στον Θησέα Αγριάς, με τον οποίο θα αναμετρηθεί και σε επίσημο επίπεδο αργότερα.

Πάντως, η "κατασκοπευτική" παρουσία στο γήπεδο του Περικλή Αμανατίδη, προπονητή του πρώτου αντιπάλου του Οικονόμου, του Ολυμπιακού Βόλου - πιθανότατα - ώθησε τον τεχνικό ηγέτη της τσαριτσανιώτικης ομάδας στο να μην αποκαλύψει στον αγωνιστικό χώρο όλες τις σκέψεις του εν όψει της πρεμιέρας.

Μετά από ένα "λευκό" πρώτο ημίχρονο (κατά την διάρκεια του οποίου οι γηπεδούχοι "άγγιξαν" το γκολ στο 26' με την εντυπωσιακή έμπνευση του Χάμου που με βολέ εκτός μεγάλης περιοχής είδε την μπάλλα να αποκρούεται από την αριστερή συμβολή των δοκών και να καταλήγει άουτ), στην επανάληψη το παιχνίδι "άνοιξε" και σημειώθηκαν τα τρία τέρματα: Στο 53' ο Μάνος Πετράκης διεκδίκησε την μπάλλα από τον Γιαουπλάρι και φθάνοντας στο ύψος της περιοχής την έστειλε στα δίχτυα του Αργύρη Κουτσιρίμπα, περυσινού τερματοφύλακα του Δωτιέα Αγιάς (1-0).Δύο λεπτά αργότερα, σε παράλληλη σέντρα του Χατζησταμάτη, ο μεν Οικονόμου προσπάθησε να σκοράρει, ο δε Κουμπούρας να αποκρούσει και - τελικά - από την ακούσια πρόσκρουση στο σώμα του τελευταίου, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Στο 69' ο Φραγκογιάννης "τσίμπησε" την μπάλλα από τον Αναστασίου και ο τερματοφύλακας του Οικονόμου τον ανέτρεψε, με αποτέλεσμα να καταλογιστεί πέναλτι που αξιοποίησε ο Κοτζαθανάσης διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Τον αγώνα διηύθυνε επιτυχώς ο Αδάμος Κουκούλης με βοηθούς τους Γρηγόρη Δεδικούση - Δημήτρη Παραφέστα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Αναστασίου, Καλφούντζος (46' Καραλούλης), Μπουμπουνάρας (46' Κουμπούρας), Τσακάλι (46' Περτζιόνι), Γαλάνης, Χάμος (59' Καραγιάννης), Κατσαμάγκας, Μιφτάρι, Πετράκης, Τόλιος, Δραχαλίβας (46' Μουλτσιάς).

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ (Κώστας Παπαστεργίου): Κεφαλάς (46' Κουτσιρίμπας), Καψιώτης, Βαν Ντε Γούϊχε, Γιαουπλάρι, Χατζησταμάτης (75' Δημητριάδης), Πέτσης (70' Αγγελής), Δημητριάδης (61' Φραγκογιάννης), Κοτζαθανάσης (79' Κακαλιάς), Οικονόμου, Αγιασιώτης (40' Ζάχος), Αγγελής (46' Γαλανόπουλος).