Βαθμολογία

Γιαννιώτης: «Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ»

Με ισοπαλία ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία 0-0 στη Μπέτις. Ο Ανδρέας Γιαννιώτης στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι «ερυθρόλευκοι», εκφράζοντας την άποψη πως θα έπρεπε να είχαν πετύχει κάποιο γκολ.

«Είχαμε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες απέναντι σε μία ομάδα καλή ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή. Προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε όσο περισσότερο μπορούσαμε. Από εκει πέρα, τα τελευταία 20 λεπτά ήταν λογικό να εξελιχθούν έτσι. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ», δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού και εν συνέχεια αναφέρθηκε στο δέσιμο με τον κόσμο:

«Μας δίνει μεγάλη ώθηση αυτό και στο Καραϊσκάκη ο κόσμος είναι πολύ θερμός. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και να ξέρουν ότι εμείς θα δίνουμε το 100% και ότι θα παλεύουμε για την ομάδα».

Τέλος εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί και το πόσο θα κρίνει την πορεία: «Πιστεύω να θα κρίνει πολλά. Είναι πολύ κρίσιμο αυτό το διάστημα που έρχεται, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε».

Ελαμπντελαουί: «Καλός ο βαθμός»

Από την πλευρά του ο Ομάρ Ελαμπντελαουί χαρακτήρισε θετικό αποτέλεσμα το 0-0: «Αν δούμε το παιχνίδι τώρα πιστεύω πως ήταν καλός ο βαθμός», δήλωσε αρχικά ο Νορβηγός μπακ και πρόσθεσε: «Η Μπέτις ήταν καλός αντίπαλος που είχε την κατοχή και τον έλεγχο, εμείς χάναμε εύκολα την μπάλα και δεν είχαμε την πρωτοβουλία όπως έχουμε συνήθως. Έτσι εκείνοι κάνανε τις περισσότερες επιθέσεις, χωρίς κάποια απ' αυτές να είναι τόσο επικίνδυνη».

Όσον αφορά τη συνέχεια του ομίλου είπε: «Θέλουμε να νικήσουμε, αλλά όπως εξελίχθηκε το ματς είμαστε καλά και κοιτάμε το επόμενο ματς».

Φορτούνης: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν τα παρατάμε ποτέ»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Ολυμπιακός

«Παίζαμε εντός έδρας και θέλαμε τη νίκη, αλλά και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα καθώς μείναμε με 10 παίκτες κόντρα σε μία καλή ομάδα. Κρατήσαμε το μηδέν, είχαμε ευκαιρίες και πλέον έχουμε ένα βαθμό και πάμε στο επόμενο ματς».

Για το ματς με τη Μίλαν και τη συνέχεια: «Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε ακόμα καλύτεροι, έχουν έρθει νέοι παίκτες και θα μπαίνουν περισσότερο στο κλίμα. Με τη Μίλαν είναι δύσκολο ματς, αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν τα παρατάμε ποτέ. Θα πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τον Τουρέ:  «Είναι ένας σημαντικός παίκτης και χρειάζεται χρόνο για να έρθει στο επίπεδο που θέλουμε και θέλει ο ίδιος, αλλά είναι απόφαση του προπονητή».