Βαθμολογία

Σετιέν: «Μας μένει μια πικρία»

Η Μπέτις έμεινε όρθια στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης (20/9) καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Ολυμπιακό, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Κίκε Σετιέν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, ωστόσο δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και να κατακτήσουν το τρίποντο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των «μπέτικος»:

Για το αν μένει με ένα αίσθημα πικρίας λόγω του 0-0: «Ναι. Είναι αλήθεια. Παίξαμε πολύ καλά. Κυριαρχήσαμε σε όλους τους χώρους και δημιουργήσαμε ευκαιρίες και κινδύνους στον Ολυμπιακό. Όπως βέβαια και εκείνος σε εμάς. Είναι το ελάχιστο που μπορείς να πάθεις όταν παίζεις με έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο. Φεύγουμε με πικρία γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη.

Όπως και με τη Βαλένθια μένουμε με μια αίσθηση ότι ήμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη. Το ομολογώ έχουμε ένα πρόβλημα στο γκολ αλλά όταν θα έρθει τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε εύκολα τα παιχνίδια και να κερδίσουμε βαθμούς.

Πρέπει να ξέρετε ότι δεν ελέγχουμε όλες τις διαστάσεις του αγώνα. Παίζαμε με μια ισχυρή ομάδα και παίξαμε καλά, καλύτερα από τον Ολυμπιακό. Μας έλειψε όμως η ακρίβεια και η φάση που θα την κάνουμε γκολ. Έχουμε άγχος. Περιορίσαμε σήμερα έναν μεγάλο αντίπαλο και νιώθουμε υπερήφανοι για αυτό που δείξαμε σήμερα ως Μπέτις».

Για τα θετικά που κρατάει από το παιχνίδι: «Έχουμε μια δυνατή ομάδα, βαθύ πάγκο όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί και είναι ευτυχία να ξέρει ένας προπονητής ότι έχει τέτοιο πάγκο και τέτοιους παίκτες. Με αυτούς και την ηρεμία που έχουμε μπορούμε να διεκδικήσουμε και τους τρεις στόχους που έχουμε θέσει.

Για το αν είναι φαβορί για την πρόκριση μετά την ισοπαλία: «Παίξαμε καλύτερα από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο η πρόκριση παραμένει δύσκολος στόχος. Είδαμε και τη Μίλαν που δύσκολα πήρε τον βαθμό στο άλλο παιχνίδι. Κρατάμε τον βαθμό και το γεγονός ότι ξεκινήσαμε καλά και πως πολλοί παίκτες και εγώ ξεκινήσαμε τη διοργάνωση αυτή χωρίς πείρα. Το σημαντικό και αυτό που κρατάω είναι ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού μου είπε μετά το τέλος “συγχαρητήρια για την πολύ μεγάλη ομάδα που έχεις”».

Για το αν είναι τυχερό το 0-0 καθώς ο Ολυμπιακός είχε πιο επικίνδυνες φάσεις... «Οι πολύ επικίνδυνες φάσεις μπορεί να γέρνουν την πλάστιγγα στον Ολυμπιακό εάν σκεφτούμε ότι ο τερματοφύλακάς μας έκανε δύο σπουδαίες επεμβάσεις. Όμως είχαμε την πρωτοβουλία, ο τερματοφύλακας τους δεν έκανε τις μεγάλες αποκρούσεις, αλλά είχαμε τις φάσεις και σε κάποιες στιγμές μας έλειψε έστω μια πάσα».