Βαθμολογία

Ξεκίνημα με ήττα στο Europa League για τον ΠΑΟΚ

Δεν στέφθηκε με επιτυχία η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στον εναρκτήριο αγώνα του στους ομίλους του φετινού Europa League.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ηττήθηκε την Πέμπτη με 1-0 από την Τσέλσι στην Τούμπα, με τον Γουίλιαν να πετυχαίνει μόλις στο 7ο λεπτό το γκολ, που εν τέλει έκρινε την έκβαση του ματς. O Μπάρκλεϊ τροφοδότησε τον Γουίλιαν και ο Βραζιλιάνος πλάσαρε τον Πασχαλάκη, ανοίγοντας το σκορ.

Στο 10΄ η Τσέλσι λίγο έλειψε να κάνει το 2-0, όταν ο Πέδρο έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Μοράτα να παίρνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Θεσσαλονικείς διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 45' στο τράβηγμα του Μπάρκλεϊ στον Μαουρίτσιο μέσα στην περιοχή.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Χατσερίντι, Βαρέλα, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Σάκχοφ (69' Πρίγιοβιτς), Ζαμπά (82' Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Πέλκας (62' Ουάρντα).

Τσέλσι: Κέπα, Τζαπακόστα, Αλόνσο (66' Αθπιλικουέτα), Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Καντέ, Ζορζίνιο (65' Φάμπρεγας), Μπάρκλεϊ, Γουίλιαν, Μοράτα (81' Ζιρού), Πέδρο.