Βαθμολογία

Η Auto Tsogias και φέτος κοντά στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας

Η εταιρεία AUTO TSOGIAS είναι και φέτος ο "χρυσός" χορηγός της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, που επεκτάθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο κ. Νίκος Τσόγιας παραχώρησε για τις ανάγκες του συλλόγου, δύο αυτοκίνητα, για τις μετακινήσεις τόσο του τεχνικού κ. Μαρσέλο Τροίζι όσο και γι αυτές των Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών μας.

- Ο κ. Νίκος Τσόγιας είναι ως γνωστόν ο ιδιοκτήτης της Auto Tsogias, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταχειρισμένων, με έναν δυναμικό στόλο που ξεπερνάει τα 250 αυτοκίνητα.

Η εταιρία AUTO TSOGIAS βρίσκεται στην οδό Κορίνθου 1 στην Λάρισα (δίπλα στις γραμμές της οδού Βόλου) και δραστηριοποιείται στον χώρο της αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Ύστερα από εμπειρία 40 ετών στον χώρο, επικεντρώνουμε τις προσπαθειές μας στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών με συνέπεια και στόχο να παρέχουμε σε εσάς τα καλύτερα αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μια τεράστια γκάμα 250 αυτοκινήτων που αποτελείται απο μοντέλα όλων των κατηγοριών, σας περιμένει όλους στους 3 εκθεσιακούς χώρους μας, για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες!

Όλα τα αυτοκίνητά μας έχουνε περάσει λεπτομερή τεχνικό έλεγχο και έλεγχο φανοποιίας, διαθέτουν βιβλία συντήρησης ελληνικής αντιπροσωπείας και καλύπτονται με ενός έτους εγγύηση.

Τα αυστηρά κριτήρια αγοράς των αυτοκινήτων, μας επιτρέπουν να δεχόμαστε τεχνικό έλεγχο σε συνεργείο της επιλογής σας. Διαθέτουμε εναλλακτικές επιλογές για την χρηματοδότηση του αυτοκινήτου σας και γρήγορες διαδικασίες διεκπαιρέωσης.