Βαθμολογία

Ανανέωση συνεργασίας με την Auto Tsogias

Η διοίκηση του athleticlarissa.gr είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με την μεγάλη λαρισινή επιχείρηση Auto Tsogias του γνωστού Λαρισαίου επιχειρηματία κ. Νίκου Τσόγια που είναι παράλληλα και «χρυσός» χορηγός της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας.

Η Auto Tsogias παραμένει «Μέγας» χορηγός του athleticlarissa.gr και αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ιστοσελίδας μας που στέκονται κοντά μας έμπρακτα για δεύτερη χρονιά.

Η εταιρία AUTO TSOGIAS βρίσκεται στην οδό Κορίνθου 1 στην Λάρισα (δίπλα στις γραμμές της οδού Βόλου) και δραστηριοποιείται στον χώρο της αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Ύστερα από εμπειρία 40 ετών στον χώρο, επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών με συνέπεια και στόχο να παρέχουμε σε εσάς τα καλύτερα αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μια τεράστια γκάμα 250 αυτοκινήτων που αποτελείται από μοντέλα όλων των κατηγοριών, σας περιμένει στους 3 εκθεσιακούς χώρους μας για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες! Όλα τα αυτοκίνητά μας έχουνε περάσει λεπτομερή τεχνικό έλεγχο και έλεγχο φανοποιίας, διαθέτουν βιβλία συντήρησης ελληνικής αντιπροσωπείας και καλύπτονται με ενός έτους εγγύηση. Τα αυστηρά κριτήρια αγοράς των αυτοκινήτων, μας επιτρέπουν να δεχόμαστε τεχνικό έλεγχο σε συνεργείο της επιλογής σας. Διαθέτουμε εναλλακτικές επιλογές για την χρηματοδότηση του αυτοκινήτου σας και γρήγορες διαδικασίες διεκπαιρέωσης.

Ευχαριστούμε για την στήριξη!