Βαθμολογία

Καπατσώρης για τα γκολ ποστ

Το 17χρονο τερματοφύλακα απέκτησε ο Πάμισος. Ο νεοφώτιστος σύλλογος της Μεσσήνης ολοκλήρωσε τη συμφωνία του με το Βαγγέλη Καπατσώρη, νεαρό γκολκίπερ που ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση, αναλυτικά: «Παίκτης του Παμίσου θα είναι ο Βαγγέλης Καπατσώρης. Ο 17χρονος (3/7/2001) τερματοφύλακας συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας μας για την νέα σεζόν. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Το "who is who" του Βαγγέλη Καπατσώρη
Γεννήθηκε στις 3-7-2001 και έχει ύψος 1,82. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς. Έχει αγωνιστεί στις μεικτές ΕΠΣ Αθηνών και Πειραιώς. Την περσινή σεζόν ξεκίνησε στην Κ20 της Καλλιθέας και μετά τον Ιανουάριο στον Ηλυσιακό στην Γ' Εθνική».

Πόρης στον Πάμισο

Ο νεοφώτιστος στη Γ΄ Εθνική, Πάμισος, ολοκλήρωσε μία ακόμα προσθήκη νεαρού ποδοσφαιριστή, αυτή του Δημήτρη Πόρη. Πρόκειται για 19χρονο μεσοεπιθετικό, που προέρχεται από το Λεβαδειακό.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ποδοσφαιριστής του Παμίσου είναι ο Δημήτρης Πορής. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό και θα ενισχύσει την ομάδα μας την φετινή σεζόν. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Το «who is who» του Δημήτρη Πορή:
Γεννήθηκε στις 25/01/1999 και ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Πανιωνίου. Το 2014 αγωνίστηκε στην ομάδα της Δάφνης, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια άνηκε στο Λεβαδειακό. Την περσινή σεζόν είχε 24 συμμετοχές με 3 γκολ και 4 ασίστ στην ομάδα της Κ-20 του Λεβαδειακού».