Βαθμολογία

«Δεν εκθειάζω τον Τομ λόγω...»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Υψηλάντης και μίλησε για τη νέα εποχή Παπαδόπουλου στον Ηρακλή. «Ηθελε να δώσει στίγμα τον απασχολεί σοβαρά και θα αναλάβει τις ευθύνες για όσα θα κάνει. Εχουμε δει και στο παρελθόν μεγαλομετόχους να αναλαμβάνουν πρόεδροι που δεν είχαν καμιά επιχειρηματική ύπαρξη όπως το προηγούμενο μεγάλο ατύχημα με τον Καναδό πρόεδρο που δεν υπήρχε ως υπόσταση όπως ανακαλύψαμε κατά τη διάρκεια.

Ο κ. Παπαδόπουλος έχει σκοπό και αυτό δείχνει πόσο σοβαρά έχει πάρει ο θέμα θα έρχεται όσο πιο συχνά γίνεται. Έχει πάρει μέτρα για να λειτουργεί απρόσκοπτα η ομάδα. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να εκθειάσω τον κ. Παπαδόπουλο. Θα το έκανα σίγουρα αν δεν είχαμε φάει όλες αυτές τις... κρυάδες του παρελθόντος. Εβαλε ένα σημαντικό ποσό πριν έχει τον έλεγχο της εταιρίας. Κατόπιν έβαλε νέα χρήματα για το μετοχικό κεφάλαιο και μπήκε μπροστά σε μια διαδικασία που θα χρειαστεί κι άλλα χρήματα. Ως τώρα έχει δείξει πολύ σημαντικά πράγματα. Κρατάμε όλοι χαμηλά την μπάλα και να δείξει συνέχεια με πράξεις όπως δείχνει πόσο σοβαρός είναι. Το να συμμετάσχει κάποιος σ' ένα ΔΣ είναι τιμή. Αλλά φέρει και πολλές ευθύνες. Ο χώρος του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα διώχνει μακριά όποιον σοβαρό επιχειρηματία εμπλέκεται μ' όσα συμβαίνουν.

Σκοπός μας είναι να τον στηρίξουμε, να μην απογοητευτεί. Μου άρεσαν πολύ οι υπόλοιπες επιλογές του στα άτομα του Δ.Σ. Εφερε έναν συνεργάτη του από την Αμερική τον κ. Καραντώνη, διάλεξε τον Παναγιώτη Λεωνταρά που είναι άνθρωπος της εμπιστοσύνης του και εύλογα, εκτός εμού, οι τρεις δεν είναι ουρανοκατέβατοι, είναι άνθρωποι που είναι κοντά στον Ηρακλή. Αν πάμε στο κακό σενάριο, εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτώ να γίνεται κάτι κακό και να είμαι εκεί. Δε θα σταματήσω να είμαι καχύποπτος, αλλά δεν μπορώ να αμφισβητήσω έναν άνθρωπο που δεν έχει δείξει το παραμικρό περίεργο. Εχουμε έναν άνθρωπο υπαρκτό πρόσωπο, υπαρκτό επιχειρηματία. Είναι μεγάλο το μέγεθος. Υπάρχει στο αγωνιστικό κομμάτι μείξη Κατσαμπή που ήταν και πέρσι και είναι προσωπικότητα του ποδοσφαίρου.

Εχει έρθει ένας συμπαθής ικανότατος άνθρωπος ο Μυροφορίδης. Μπορεί να κάνει μαγικά πράγματα ο κ. Παπαδόπουλος, αλλά αν δεν πάει καλά το αγωνιστικό όλα χάνονται. Έχει προϋποθέσεις η ομάδα για κάτι καλό φέτος. Θα έρθει και ο κόσμος σταδιακά στο γήπεδο. Ο Ηρακλής έχει τεράστια απήχηση, πολύ μικρή συμμετοχή και λίγο πολύ όλοι έχουμε κάνει λάθος. Πρέπει να βρούμε τρόπο να πείσουμε  τον κόσμο να τον φέρουμε κοντά».