Βαθμολογία

Με Ατρόμητο η κ-19, με Ξάνθη η κ-17

Γνωστές έγιναν σήμερα (18/9) οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων υποδομής της ΑΕΛ για το προσεχές Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου που περιλαμβάνουν εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Η κ-19 αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο του Ρουφ, αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα λάβει χώρα το Σάββατο 22 του μήνα με ώρα έναρξης στις 12:00. Αγωνιστικά οι "βυσσινί" με προίκα δύο ισοπαλίες έχουν ισάριθμους πόντους, όσους και ο Άρης με τον Λεβαδειακό, ενώ οι Αθηναίοι έχουν ένα βαθμό παραπάνω και ισοβαθμούν με ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία.

Όσον αφορά την κ-17 αυτή δίνει το δεύτερο παιχνίδι της και αντιμετωπίζει την ομάδα της Ξάνθης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή (23/9) στις 13:00 στο Αθλητικό κέντρο Πηγαδίων. Αγωνιστικά η ομάδα του κ. Ταξιάρχη έχει 0 βαθμούς, ελέω της ήττας 1-4 από τον Άρη, ενώ οι Θρακιώτες έχουν 3 βαθμούς από τη νίκη της πρεμιέρας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα που επίσης έχει 3 πόντους, όσους και οι Άρης, Παναιτωλικός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων υποδομής της ΑΕΛ:

4η αγωνιστική

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου

κ-19 (12:00) Ατρόμητος - ΑΕΛ, Δημοτικό Ρουφ

3η αγωνιστική

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

κ-17 (13:00) Ξάνθη - ΑΕΛ, Αθλητικό Κέντρο Πηγαδίων