Βαθμολογία

Το πρόγραμμα του Απόλλωνα Λάρισας

Στον 2ο όμιλο του κυπέλλου Ελλάδος κληρώθηκε η δεύτερη τη τάξει ομάδα της πόλης ο Απόλλων Λάρισας ο οποίος θα συναντήσει γνώριμους αντιπάλους.

Η ομάδα του Μαρτσέλο Τροΐζι θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ελλάδος ΑΕΚ, την Λαμία καθώς και τον ΝΠΣ Βόλο, με τα ματς να είναι δύο εντός έδρας και ένα εκτός.

Στη πρεμιέρα υπάρχει το παιχνίδι με την έτερη ομάδα της Football League τον ΝΠΣ Βόλο στην πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας, την 2η αγωνιστική οι Λαρισαίοι θα υποδεχτούν την ΑΕΚ και τέλος την 3η αγωνιστική θα φιλοξενήσουν την Λαμία.

Θυμίζουμε ότι και πέρσι την 2η και 3η αγωνιστική ο Απόλλωνας αντιμετώπισε την Ένωση και τους Φθιώτες από τους οποίους γνώρισε δύο ήττες που έφεραν και τον αποκλεισμό σε έναν όμιλο ίδιο με πέρσι με την διαφορά ότι τον συμπλήρωνε η Καλλιθέα, στον πάγκο της οποίας ήταν ο Τροΐζι όταν οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στο Ελ Πάσο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου του Απόλλωνα:

1η αγωνιστική

ΑΕΚ - Λαμία

ΝΠΣ Βόλος - Απόλλων Λάρισας

2η αγωνιστική

Απόλλων Λάρισας - ΑΕΚ

Λαμία - ΝΠΣ Βόλος

3η αγωνιστική

Απόλλων Λάρισας - Λαμία

ΝΠΣ Βόλος - ΑΕΚ

Η 1η αγωνιστική θα λάβει χώρα το τριήμερο 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου, η 2η αγωνιστική το τριήμερο 30, 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου και τέλος η 3η αγωνιστική στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου.