Βαθμολογία

O Φούσι - γκολ «χτύπησε» στο τέλος και έδωσε τη λύση (PICS)

Ο Παναγιώτης Φουσίκας αποτελεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια μια αξιόπιστη λύση στην επίθεση! Ο έμπειρος φορ με δικό του τέρμα στο φινάλε του ματς έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, τον Αετό Μακρυχωρίου στην δύσκολη έδρα της Ελασσόνας (1-2).

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Ματούλα στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά στη συνέχεια ανέβασαν στροφές και ισοφάρισαν αρχικά με τον ιδιαίτερα εξελίξημο Τσιούτσια στο 35΄, πέτυχαν την ολική ανατροπή στο φινάλε με τον Παναγιώτη Φουσίκα, ή αλλιώς τον Φούσι – γκολ!

Με το καλημέρα λοιπόν ο Αετός Μακρυχωρίου έδειξε τις προθέσεις του για τη συνέχεια, με το στόχο να είναι σίγουρα να κατακτήσει την κορυφή!

ΠΟΕ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Κυρίτσης Γ. (75′ λ.τ. Ντούμος), Σιαφαρίκας (82′ Ταμπώσης), Λαγός, Μπούσιας, Συνάπαλος, Καλύβας (60′ Κυρίτσης Θ.), Πετάνι (70′ Σακοράφας Β.), Μπαρλαγιάννης, Ματούλας, Καραγκούνης.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Φαρμάκας, Τσιαντούλης, Φιλιππούλης, Σουφχάρας, Γκαμπέτας, Αντωνόπουλος (55′ Τζιόλας), Κυριάκος (89′ Μπάρδας), Καλούσης, Μαλάκος (60′ Φουσίκας), Τσιούτσιας (53′ Μπέτσιος), Κλούρας.

Διαιτητική τριπλέτα :Τσιοφλίκη, Μάνος, Στάικος.